6 Replies Latest reply on Dec 5, 2016 9:28 AM by amira yassine

    HTML5 video does not work with chrome but works with Firefox and Safari on

    amira yassine Newbie

      I am using Wildfly 9.0.2 final. I configured my standalone as follows:

       

      <subsystem xmlns="urn:jboss:domain:undertow:2.0">

                  <buffer-cache name="default"/>

                  <server name="default-server">

                      <http-listener name="default" socket-binding="http" redirect-socket="https"/>

                      <host name="default-host" alias="localhost">

                          <location name="/" handler="welcome-content"/>

                          <location name="/videos/candidate" handler="videosCandidate"/>

                          <location name="/videos/company" handler="videosCompany"/>

                          <filter-ref name="server-header"/>

                          <filter-ref name="x-powered-by-header"/>

                      </host>

                  </server>

                  <servlet-container name="default">

                      <jsp-config/>

                      <websockets/>

                  </servlet-container>

                  <handlers>

                      <file name="welcome-content" path="${jboss.home.dir}/welcome-content"/>

                      <file name="videosCandidate" path="${jboss.home.dir}/videos/candidate" directory-listing="true"/>

                      <file name="videosCompany" path="${jboss.home.dir}/videos/company" directory-listing="true"/>

                  </handlers>

                  <filters>

                      <response-header name="server-header" header-name="Server" header-value="WildFly/9"/>

                      <response-header name="x-powered-by-header" header-name="X-Powered-By" header-value="Undertow/1"/>

                  </filters>

              </subsystem>

       

       

      and this is the code in my xHTML page:

      <video id="myVideoDetailID" width="100%" preload="auto" controls="controls" autoplay="autoplay"> <source src="/videos/user/#{videoBean.videoToRead.URLVideo}" type="video/webm" /> </video>

      The video was served on Firefox and Safari but not on Chrome