1 Reply Latest reply on Nov 12, 2019 12:42 PM by James Perkins

    Wildfly 8 local dev setup not working as it states deployment failed.

    Roslin George Newbie

      I was trying to set up my local wildfly server for a developmnt environment. But I was getting the below error feed. Could you please have a look as am a novice to Jboss.

       

       

       

      .jboss.as.server.moduleservice.ModuleLoadService.start(ModuleLoadService.java:91) [wildfly-server-8.0.0.Final.jar:8.0.0.Final]

        at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.startService(ServiceControllerImpl.java:1948) [jboss-msc-1.2.0.Final.jar:1.2.0.Final]

        at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.run(ServiceControllerImpl.java:1881) [jboss-msc-1.2.0.Final.jar:1.2.0.Final]

        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1149) [rt.jar:1.8.0_221]

        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:624) [rt.jar:1.8.0_221]

        at java.lang.Thread.run(Thread.java:748) [rt.jar:1.8.0_221]

      Caused by: org.jboss.modules.ModuleNotFoundException: com.xyz.abc:main

        at org.jboss.modules.Module.addPaths(Module.java:1030) [jboss-modules.jar:1.3.0.Final]

        at org.jboss.modules.Module.link(Module.java:1386) [jboss-modules.jar:1.3.0.Final]

        at org.jboss.modules.Module.relinkIfNecessary(Module.java:1414) [jboss-modules.jar:1.3.0.Final]

        at org.jboss.modules.ModuleLoader.loadModule(ModuleLoader.java:242) [jboss-modules.jar:1.3.0.Final]

        at org.jboss.as.server.moduleservice.ModuleLoadService.start(ModuleLoadService.java:70) [wildfly-server-8.0.0.Final.jar:8.0.0.Final]

        ... 5 more

       

      14:48:30,358 ERROR [org.jboss.as.controller.management-operation] (DeploymentScanner-threads - 1) JBAS014613: Operation ("deploy") failed - address: ([("deployment" => “xyz.14.0-SNAPSHOT.war")]) - failure description: {"JBAS014671: Failed services" => {"jboss.module.service.\"deployment.xyz.14.0-SNAPSHOT.war\".main" => "org.jboss.msc.service.StartException in service jboss.module.service.\"deployment.xyz.14.0-SNAPSHOT.war\".main: JBAS018759: Failed to load module: deployment.xyz.14.0-SNAPSHOT.war:main

          Caused by: org.jboss.modules.ModuleNotFoundException: com.sicpa.sst-wa:main"}}

      14:48:30,376 INFO  [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 1) JBAS018559: Deployed "xyz.14.0-SNAPSHOT.war" (runtime-name : "xyz.14.0-SNAPSHOT.war")

      14:48:30,376 INFO  [org.jboss.as.controller] (DeploymentScanner-threads - 1) JBAS014774: Service status report

      JBAS014777:   Services which failed to start:      service jboss.module.service."deployment.xyz.14.0-SNAPSHOT.war".main: org.jboss.msc.service.StartException in service jboss.module.service."deployment.xyz.14.0-SNAPSHOT.war".main: JBAS018759: Failed to load module: deployment.xyz.14.0-SNAPSHOT.war:main

       

       

      Any help will be appreciated.