1 Reply Latest reply on Mar 30, 2002 5:36 AM by mbutu

    Are Multiple Additional Listeners Supported?

    Dan Berger Newbie

      I've modified the EmbeddedCatalinaServiceSX mbean block in my jboss.jcml to look like this:



      8080
      true









      And I get this in the startup log:

      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Starting
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Starting EmbeddedCatalinaSX....
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Building Http engine and connector
      [INFO,Default] Apache Tomcat/4.0.2
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpConnector Opening server socket on all host IP addresses
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpConnector[8080] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][0] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][1] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][2] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][3] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][4] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpConnector Opening server socket on all host IP addresses
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpConnector[8443] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8443][0] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8443][1] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8443][2] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8443][3] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8443][4] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] OK
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Started


      If I reverse the order of the additional connectors I get this instead:

      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Starting
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Starting EmbeddedCatalinaSX....
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Building Http engine and connector
      [INFO,Default] Apache Tomcat/4.0.2
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpConnector Opening server socket on all host IP addresses
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpConnector[8080] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][0] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][1] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][2] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][3] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][4] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Ajp13Connector[8009] Opening server socket on all host IP addresses
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Ajp13Connector[8009] Starting background thread[INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Ajp13Processor[8009][0] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Ajp13Processor[8009][1] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Ajp13Processor[8009][2] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Ajp13Processor[8009][3] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Ajp13Processor[8009][4] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] OK
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Started


      Much to my frustration, only the first specified additional connector actually get's started. Is this a known limitation? a bug? Or am I doing something wrong?

      Any assistance would be greatly appreciated.