0 Replies Latest reply on May 16, 2002 12:58 PM by Jules Beeston

    Ajp13Connector not created with JBoss-2.4.4_Tomcat-4.0.1 and

    Jules Beeston Newbie

      Hi

      I've read almost every thread and documentation I can find on this topic and have tried everything, but to no avail.

      We are using JBoss-2.4.4_Tomcat-4.0.1 with Cocoon 2.0 and so need to use the xerces parser instead of the crimson parser.

      When we configer the jboss.jcml file with:



      <Connector className="org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Connector" port="8010" minProcessors="5" maxProcessors="75" acceptCoun
      t="10" debug="1" />



      JBoss starts, but the ajp13 connectors aren't started. Only:

      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpConnector Opening server socket on all host IP addresses
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpConnector[8080] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][0] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][1] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][2] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][3] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] HttpProcessor[8080][4] Starting background thread
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] OK
      [INFO,EmbeddedCatalinaServiceSX] Started

      When, instead of
      we use "Config" as the documentation says, we get parse errors.

      Any ideas please?