6 Replies Latest reply on Apr 9, 2007 9:12 AM by Siarhei Dudzin

    Ajax4jsf 1.1.0 on websphere 6.1 - reRender works only after

    Vadim Gerassimov Newbie

      Hello,

      the problem is quite interesting. I put echo repeater example on my server and what I saw: when first i enter first symbol into text field - no echo, second symbol - also no echo and only on third entered symbol - echo started working. The same situation I got with buttons - only reRender works on third action (further it works correct). With a4j:log a got (first comes response on first and on second actions) :

      debug[16:26:44,625]: Full response content: <?xml version="1.0"?> repeater<script type="text/javascript"src="/classifieds/faces/a4j.res/org.ajax4jsf.framework.ajax.AjaxScript"> <!-- MYFACES JAVASCRIPT -->
      debug[16:26:44,625]: Header Ajax-Update-Ids not found, search in
      debug[16:26:44,625]: search for elements by name 'meta' in element #document
      debug[16:26:44,625]: getElementsByTagName found 2
      debug[16:26:44,625]: Find
      warn[16:26:44,625]: No information in response about elements to replace

      Then on third action the response is ok:
      debug[16:27:34,812]: Full response content: <?xml version="1.0"?> repeater aab <!-- MYFACES JAVASCRIPT -->
      debug[16:27:34,812]: Update page by list of rendered areas from response _id0:rep
      debug[16:27:34,812]: search for elements by name 'script' in element #document
      debug[16:27:34,812]: getElementsByTagName found 1
      debug[16:27:34,812]: in response with src=/classifieds/faces/a4j.res/org.ajax4jsf.framework.ajax.AjaxScript
      debug[16:27:34,812]: Such element exist in document


      Without tomahawk extension filter - situation is the same.
      Did anybody face with such problem?

      Tnx.