2 Replies Latest reply on Jan 7, 2004 9:17 AM by Dmitry Sklyut

    JetSpeed 1.4 final release with JBoss 3.2.3 Installation pro

    vijayshrivastava Newbie

      It seems like some of you have configured JetSpeed with JBoss. I am a new user facing some configuration problem. I am installing Jetspeed1.4 final release with Jboss3.2.3 on WindowsXP professional edition. I followed the instruction from http://www.shiftat.com/blog/comments/werner?anchor=running_jetspeed_on_jboss

      except I didn't found castor.jar in JBoss/deploy/lib so couldn't remove it.

      Afterwards Jboss doesn't finish startup completely. It hangs at starting Jetspeed. Following is the log.

      10:19:31,988 INFO [MainDeployer] Starting deployment of package: file:/C:/jboss
      -3.2.3/server/default/deploy/jetspeed.ear/
      10:19:31,988 INFO [EARDeployer] Init J2EE application: file:/C:/jboss-3.2.3/ser
      ver/default/deploy/jetspeed.ear/
      10:19:32,175 INFO [EmbeddedTomcatService] deploy, ctxPath=/jetspeed, warUrl=fil
      e:/C:/jboss-3.2.3/server/default/deploy/jetspeed.ear/jetspeed.war/
      10:19:36,097 INFO [Engine] SingleSignOnContextConfig[/jetspeed]: Added certific
      ates -> request attribute Valve
      10:19:36,128 WARN [EmbeddedTomcatService] Unable to invoke setDelegate on class
      loader:org.jboss.web.tomcat.tc4.WebCtxLoader$ENCLoader@d9cbcb
      10:19:36,128 INFO [Engine] StandardManager[/jetspeed]: Seeding random number ge
      nerator class java.security.SecureRandom
      10:19:36,128 INFO [Engine] StandardManager[/jetspeed]: Seeding of random number
      generator has been completed
      10:19:36,128 INFO [Engine] StandardWrapper[/jetspeed:default]: Loading containe
      r servlet default
      10:19:36,441 INFO [STDOUT] Starting Apache Jetspeed Portal/1.4

      Any suggestions?

      Thanks,
      Vijay

        • 1. Re: JetSpeed 1.4 final release Vs JBoss 3.2.3 Install proble
          vijayshrivastava Newbie

           

          "vijayshrivastava" wrote:
          It seems like some of you have configured JetSpeed with JBoss. I am a new user facing some configuration problem. I am installing Jetspeed1.4 final release with Jboss3.2.3 on WindowsXP professional edition. I followed the instruction from http://www.shiftat.com/blog/comments/werner?anchor=running_jetspeed_on_jboss

          except I didn't found castor.jar in JBoss/deploy/lib so couldn't remove it.

          Afterwards Jboss doesn't finish startup completely. It hangs at starting Jetspeed. Following is the log.

          10:19:31,988 INFO [MainDeployer] Starting deployment of package: file:/C:/jboss
          -3.2.3/server/default/deploy/jetspeed.ear/
          10:19:31,988 INFO [EARDeployer] Init J2EE application: file:/C:/jboss-3.2.3/ser
          ver/default/deploy/jetspeed.ear/
          10:19:32,175 INFO [EmbeddedTomcatService] deploy, ctxPath=/jetspeed, warUrl=fil
          e:/C:/jboss-3.2.3/server/default/deploy/jetspeed.ear/jetspeed.war/
          10:19:36,097 INFO [Engine] SingleSignOnContextConfig[/jetspeed]: Added certific
          ates -> request attribute Valve
          10:19:36,128 WARN [EmbeddedTomcatService] Unable to invoke setDelegate on class
          loader:org.jboss.web.tomcat.tc4.WebCtxLoader$ENCLoader@d9cbcb
          10:19:36,128 INFO [Engine] StandardManager[/jetspeed]: Seeding random number ge
          nerator class java.security.SecureRandom
          10:19:36,128 INFO [Engine] StandardManager[/jetspeed]: Seeding of random number
          generator has been completed
          10:19:36,128 INFO [Engine] StandardWrapper[/jetspeed:default]: Loading containe
          r servlet default
          10:19:36,441 INFO [STDOUT] Starting Apache Jetspeed Portal/1.4

          Any suggestions?

          Thanks,
          Vijay


          • 2. Re: JetSpeed 1.4 final release with JBoss 3.2.3 Installation
            Dmitry Sklyut Newbie

            Make sure that you deploy the jetspeed as exploaded archive. JBoss will not expand the war like Tomcat stand alone does and Jetspeed will hang trying to create the directory for logging ( I belive that was the issue I had)..

            Dmitry