2 Replies Latest reply on Apr 22, 2003 1:01 PM by frobazz

    Configuring SSL

    Fabrizio Boco Newbie

      Hi,

      I am using jBoss 3.0.6 with tomcat-4.1.18 embeded.

      I am trying to configure SSL inserting the following into the tomcat41-service.xml file:







      c:\SSL\server.keystore
      changeit


      ....
      ....



      .....








      ....

      ...



      When I try to contact the server at the following URL:

      https://localhost:8443/

      nothing happens and after some time the browser time out.

      Can anyone help me ?

      Thank you in advance.

      Regards

      Fabrizio

        • 1. Re: Configuring SSL
          Anthony Law Newbie

          I am experiencing the EXACT SAME problem with JBoss3.2.0-Tomcat4.1.24. I posted a message earlier but got no replies.

          I found out the problem is with the Coyote Connector. It worked for HTTP but not SSL. If you switch back to HTTP Connector it should work.

          Now is it by design or a bug that Coyote does not work with SSL in JBoss? I have used Coyote in Tomcat 4.x standalone before & had no trouble running SSL.

          • 2. Re: Configuring SSL
            frobazz Newbie

            Check other topics on the list, other people are having success with the Coyote connector. Here's one's story, pay particular attention to the Factory setting:

            I've got SSL working on 3.2/4.1.24 using the CoyoteConnector. In jboss-3.2.0_tomcat-4.1.24\server\default\deploy\jbossweb-tomcat.sar\META-INF\jboss-service.xml
            I've got: