2 Replies Latest reply on Nov 10, 2003 5:16 AM by Carlo de Wolf

    UsersRolesLoginModule not running in correct ContextThread

    Carlo de Wolf Master

      In 3.2.2 it appears that the UsersRolesLoginModule is not running in the right context thead. This worked fine in 3.2.1.

      First I logon to my bios.war:
      2003-11-06 17:24:09,562 TRACE [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] initialize
      2003-11-06 17:24:09,562 TRACE [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] Properties file=file:/C:/Java/jboss-3.2.2/server/beep/tmp/deploy/tmp112beep.ear-contents/bios.war/WEB-INF/classes/users.properties
      2003-11-06 17:24:09,562 TRACE [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] Properties file=file:/C:/Java/jboss-3.2.2/server/beep/tmp/deploy/tmp112beep.ear-contents/bios.war/WEB-INF/classes/roles.properties
      2003-11-06 17:24:09,562 TRACE [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] login
      2003-11-06 17:24:09,562 TRACE [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] User 'royal' authenticated, loginOk=true
      2003-11-06 17:24:09,562 TRACE [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] commit, loginOk=true

      Then I try to logon to my beep.war:
      2003-11-06 17:33:10,562 TRACE [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] initialize
      2003-11-06 17:33:10,562 TRACE [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] Properties file=file:/C:/Java/jboss-3.2.2/server/beep/tmp/deploy/tmp112beep.ear-contents/bios.war/WEB-INF/classes/users.properties
      2003-11-06 17:33:10,562 TRACE [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] Properties file=file:/C:/Java/jboss-3.2.2/server/beep/tmp/deploy/tmp112beep.ear-contents/bios.war/WEB-INF/classes/roles.properties
      2003-11-06 17:33:10,562 TRACE [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] login
      2003-11-06 17:33:10,562 DEBUG [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] Bad password for username=helpdesk
      2003-11-06 17:33:10,562 TRACE [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] abort

      As you can see the wrong properties files are loaded.

      Did I miss something in some spec about class loading behaviour or is this a bug in jBoss 3.2.2?