1 Reply Latest reply on Jan 12, 2002 2:45 AM by Adrian Brock

    problem with 2002/01/11 snapshot - hangs on channel

    Filip Defoort Newbie

      Hi,

      Downloaded, compiled (initially with 1.4, then switched back to 1.3.1 because of jmx ri probs)
      the current JBoss snapshots (jboss-all).
      When I try to start the server, the startup hangs on "Connecting to channel" (see log below).

      Does anybody know what is wrong ??

      Thanks a lot,
      - Filip
      PS: Only changes to config was switching from
      Hypersonic to Mysql (but that worked fine in
      3.0.0alpha, and seems to be fine here also).

      2002-01-12 00:27:33,902 DEBUG [org.jboss.invocation.jrmp.server.JRMPInvokerHA] Container Invoker RMI Port='Anonymous'
      2002-01-12 00:27:33,902 DEBUG [org.jboss.invocation.jrmp.server.JRMPInvokerHA] Container Invoker Client SocketFactory='D
      efault'
      2002-01-12 00:27:33,903 DEBUG [org.jboss.invocation.jrmp.server.JRMPInvokerHA] Container Invoker Server SocketFactory='D
      efault'
      2002-01-12 00:27:33,903 DEBUG [org.jboss.invocation.jrmp.server.JRMPInvokerHA] Container Invoker Server SocketAddr='Defa
      ult'
      2002-01-12 00:27:33,903 INFO [org.jboss.invocation.jrmp.server.JRMPInvokerHA] created
      2002-01-12 00:27:33,903 WARN [org.jboss.system.ServiceController] jboss:service=HASessionState does not implement any S
      ervice methods
      2002-01-12 00:27:33,904 WARN [org.jboss.system.ServiceController] jboss:service=HAJNDI does not implement any Service m
      ethods
      2002-01-12 00:27:33,905 INFO [org.jboss.ha.framework.server.ClusterPartition] Starting
      2002-01-12 00:27:33,906 INFO [org.jboss.ha.framework.server.ClusterPartition] Starting ClusterPartition: DefaultPartiti
      on
      2002-01-12 00:27:33,906 INFO [org.jboss.ha.framework.server.ClusterPartition] Connecting to channel