0 Replies Latest reply on Oct 8, 2002 12:37 PM by Carfield Yim

    Problem of running JBoss with symbolic link

    Carfield Yim Newbie

      I have a web application which is a symbolic links to another directory, it can deploy and run as normal. However, after a while, my system will have the following message:

      2002-10-08 23:01:58,254 ERROR [org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner] Failed to deploy: org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner$DeployedURL@ea08
      org.jboss.deployment.DeploymentException: url file:/opt/jboss-3.0.3/server/default/deploy/ROOT.war could not be opened, does it exist?
      at org.jboss.deployment.DeploymentInfo.(DeploymentInfo.java:178)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.deploy(MainDeployer.java:579)
      at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor16.invoke(Unknown Source)
      at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
      at org.jboss.mx.capability.ReflectedMBeanDispatcher.invoke(ReflectedMBeanDispatcher.java:284)
      at org.jboss.mx.server.MBeanServerImpl.invoke(MBeanServerImpl.java:517)
      at org.jboss.util.jmx.MBeanProxy.invoke(MBeanProxy.java:174)
      at $Proxy4.deploy(Unknown Source)
      at org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner.deploy(URLDeploymentScanner.java:427)
      at org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner.scanDirectory(URLDeploymentScanner.java:648)
      at org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner.scan(URLDeploymentScanner.java:499)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.doScan(AbstractDeploymentScanner.java:212)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.loop(AbstractDeploymentScanner.java:225)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.run(AbstractDeploymentScanner.java:202)
      2002-10-08 23:02:03,274 INFO [org.jboss.deployment.MainDeployer] Starting deployment of package: file:/opt/jboss-3.0.3/server/default/deploy/ROOT.war/
      2002-10-08 23:02:03,630 INFO [org.jboss.jbossweb] Registered jboss.web:Jetty=0,JBossWebApplicationContext=12,context=/
      2002-10-08 23:02:04,044 INFO [org.jboss.jbossweb] Started WebApplicationContext[/,file:/opt/jboss-3.0.3/server/default/deploy/ROOT.war/]
      2002-10-08 23:02:04,088 INFO [org.jboss.jbossweb] successfully deployed file:/opt/jboss-3.0.3/server/default/deploy/ROOT.war/ to
      2002-10-08 23:02:04,089 INFO [org.jboss.deployment.MainDeployer] Deployed package: file:/opt/jboss-3.0.3/server/default/deploy/ROOT.war/
      2


      After JBoss re-deploy the web application, it run normal... Anyone know why?