1 Reply Latest reply on Feb 10, 2003 11:22 PM by Spazo

    Build error - Please help

    Spazo Newbie

      BUILD FAILED

      /home/hotmaths/jboss-3.0.4-src/server/build.xml:348: Failed to launch JJTree: java.io.IOException: java.io.IOException: java: not found
      at org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.javacc.JJTree.execute(JJTree.java:224)
      at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:217)
      at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java:164)
      at org.apache.tools.ant.Target.performTasks(Target.java:182)
      at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Project.java:601)
      at org.jboss.tools.buildmagic.task.Ant.execute(Ant.java:261)
      at org.jboss.tools.buildmagic.task.module.ExecuteModules.executeModule(ExecuteModules.java:269)
      at org.jboss.tools.buildmagic.task.module.ExecuteModules.execute(ExecuteModules.java:184)
      at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:217)
      at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java:164)
      at org.apache.tools.ant.Target.performTasks(Target.java:182)
      at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Project.java:601)
      at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Project.java:560)
      at org.apache.tools.ant.Main.runBuild(Main.java:454)
      at org.apache.tools.ant.Main.start(Main.java:153)
      at org.apache.tools.ant.Main.main(Main.java:176)

      ------------
      I've followed all the instructions I could down to the letter. I'm installing this on a RedHat 8.0 box Perhaps i'm doing something drasticly wrong could any kind soul here enlighten me :) Thank you.