1 Reply Latest reply on Sep 7, 2004 8:00 PM by Henry Ke

    JBoss 3.2.3 MS SQL Server 2000 Deployment problem

    vjy Newbie

      I am using JBoss 3.2.3 and Apache 2 , MS SQL SERVER for my application. I have problems when running the application on my production server. But the same application works well in my local machine.

      The Error is:

      2004-09-07 00:00:44,042 WARN [org.jboss.resource.connectionmanager.JBossManagedConnectionPool] Throwable while attempting to get a new connection:
      org.jboss.resource.JBossResourceException: Could not create connection; - nested throwable: (java.sql.SQLException: File input/output error: /opt/jboss3/server/default/data/hypersonic/localDB.properties java.io.FileNotFoundException: /opt/jboss3/server/default/data/hypersonic/localDB.properties (Permission denied))
      at org.jboss.resource.adapter.jdbc.local.LocalManagedConnectionFactory.createManagedConnection(LocalManagedConnectionFactory.java:160)
      at org.jboss.resource.connectionmanager.InternalManagedConnectionPool.createConnectionEventListener(InternalManagedConnectionPool.java:477)
      at org.jboss.resource.connectionmanager.InternalManagedConnectionPool.getConnection(InternalManagedConnectionPool.java:213)
      at org.jboss.resource.connectionmanager.JBossManagedConnectionPool$BasePool.getConnection(JBossManagedConnectionPool.java:496)
      at org.jboss.resource.connectionmanager.BaseConnectionManager2.getManagedConnection(BaseConnectionManager2.java:425)
      at org.jboss.resource.connectionmanager.TxConnectionManager.getManagedConnection(TxConnectionManager.java:318)
      at org.jboss.resource.connectionmanager.BaseConnectionManager2.allocateConnection(BaseConnectionManager2.java:477)
      at org.jboss.resource.connectionmanager.BaseConnectionManager2$ConnectionManagerProxy.allocateConnection(BaseConnectionManager2.java:814)



      But I have the localDB.properties file in my JBoss folder. Please let me know what my problem is. The application is running in Linux. But previously the same application was running perfectly in windows.

      Thanks