1 Reply Latest reply on Jan 11, 2005 2:16 PM by J C

    Address already in use: JVM_Bind

    J C Newbie

      Hi there,

      I am starting a jboss-3.2.3 on a server, and no matter what port number I changed for OIL2, I always get the error saying:

      2005-01-11 13:53:38,640 ERROR [org.jboss.mq.il.oil2.OIL2ServerILService] Starting failed
      java.net.BindException: Address already in use: JVM_Bind
      at java.net.PlainSocketImpl.socketBind(Native Method)
      at java.net.PlainSocketImpl.bind(PlainSocketImpl.java:331)
      at java.net.ServerSocket.bind(ServerSocket.java:309)
      at java.net.ServerSocket.(ServerSocket.java:183)
      at javax.net.DefaultServerSocketFactory.createServerSocket(DashoA6275)
      at org.jboss.mq.il.oil2.OIL2ServerILService.startService(OIL2ServerILService.java:485)


      Here is the configuration in oil2-service.xml

      <mbean code="org.jboss.mq.il.oil2.OIL2ServerILService"
       name="jboss.mq:service=InvocationLayer,type=OIL2">
       <depends optional-attribute-name="Invoker">jboss.mq:service=Invoker</depends>
       <attribute name="ConnectionFactoryJNDIRef">OIL2ConnectionFactory</attribute>
       <attribute name="XAConnectionFactoryJNDIRef">OIL2XAConnectionFactory</attribute>
       <attribute name="ServerBindPort">58092</attribute>
       <attribute name="PingPeriod">60000</attribute>
       <attribute name="EnableTcpNoDelay">true</attribute>
       <attribute name="BindAddress">${jboss.bind.address}</attribute>
       </mbean>


      Any suggestions? Please help ...

      Thanks