1 Reply Latest reply on Apr 26, 2005 1:07 PM by Wendy Baur

    Turning off Unified Class loader gives struts error

    Wendy Baur Newbie

      I have turned off the Unified Class Loader by setting the following values in (information retrieved from Wiki what's new in JBoss 4.0):

      1) conf/jboss-service.xml set NamingService CallByValue to true
      2) deploy/ear-deployer.xml set Isolated and CallByValue attributes to true.
      3) deploy/jbossweb-tomcat50.sar/META-INF/jboss-service.xml set Java2ClassLoadingCompliance and UseJBossWebLoader to false

      Now Iam getting:
      ClassNotFoundException: org.apache.struts.taglib.logic.IterateTei
      this file is located in the struts.jar file that is in the lib directory. I didn't get this error when I was using the unified class loader why do I get it now and how do I fix the problem????

      HELP!!!!

        • 1. Re: Turning off Unified Class loader gives struts error
          Wendy Baur Newbie

          OK I've done a ton of reading and even though no one can help me I can only hope that I can help someone witht he same problem!!!!

          I added all the files from my WEB-INF/lib directory to my .jar file, which seemed to get rid of all of my ClassNotFound errors.

          Then I got a struts actionForm class not found error. My struts .classes were deployed in a .war file so, I added all of my struts classes to the .jar and got rid of that error.

          Now I'm having some issues with files that are deployed in a .wsr file (.war, .jar & .wsr have the same app name).