3 Replies Latest reply: Aug 2, 2005 3:26 AM by Thomas Termin RSS

    unable to deploy an ear archive in JBoss4.0.3RC1

    Thomas Termin Newbie

      Hello,

      I tried to deploy the EJB3Trail.ear and my own ear archive as well but I get always the same error message:

      15:56:34,185 ERROR [URLDeploymentScanner] Incomplete Deployment listing:

      --- Packages waiting for a deployer ---
      org.jboss.deployment.DeploymentInfo@4df9523c { url=file:/opt/jboss-4.0.3RC1/server/all/deploy/EJB3Trail.ear }
      deployer: null
      status: null
      state: INIT_WAITING_DEPLOYER
      watch: file:/opt/jboss-4.0.3RC1/server/all/deploy/EJB3Trail.ear
      altDD: null
      lastDeployed: 1122908194183
      lastModified: 1122908194000
      mbeans:

      --- Incompletely deployed packages ---
      org.jboss.deployment.DeploymentInfo@4df9523c { url=file:/opt/jboss-4.0.3RC1/server/all/deploy/EJB3Trail.ear }
      deployer: null
      status: null
      state: INIT_WAITING_DEPLOYER
      watch: file:/opt/jboss-4.0.3RC1/server/all/deploy/EJB3Trail.ear
      altDD: null
      lastDeployed: 1122908194183
      lastModified: 1122908194000
      mbeans:


      It is also the same error message for my own archive.

      The structure of my app.ear is:
      -----------------------------------
      META-INF/
      META-INF/MANIFEST.MF
      META-INF/application.xml
      web.war
      ------------------------------------

      application.xml:
      ----------------------------------------------------------------
      application xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/j2ee"
      version="1.4"
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
      xsi:schemaLocation="http://java.sun.com /xml/ns/j2ee http://java.sun.com/xml/ns/j2ee/application_1_4.xsd">
      <display-name>CalculatorTest</display-name>


      <web-uri>web.war</web-uri>
      <context-root>/Calculator</context-root>



      ------------------------------------------------------------------

      JBoss version: JBoss4.0.3RC1

      The other thing is if I deploy the archives individually(e.g. web.war and ejb.ejb3) there is no error message then.

      What is the problem here? I hope the informations are enough!

      I appreciate any help!

      Thanks,
      Thomas