0 Replies Latest reply on Feb 23, 2006 10:13 PM by Bruce Wexler

    Property not found message in JBoss 4.0.2

    Bruce Wexler Newbie

      Hello,

      I moved my webapp from a standalone Tomcat to the embedded Tomcat running on JBoss 4.0.2. My directory structure is as follows:

      server
      --default
      ---deploy
      ----test.war
      -----config (this is where the properties files are)
      -----css
      -----jsp
      ------docs
      -----images
      -----logs
      -----WEB-INF
      ------classes
      -------com
      --------testdomain
      ---------common
      ----------utilities
      ---------test
      ----------utilities
      ----------web
      -----------dao
      -----------servlets
      -------lib

      I get the jsp but when I try to submit the form I get the following error:

      17:12:57,370 INFO [STDOUT] PropertiesManager: getAttribute(test.db_servername): property not found in C:\jboss\bin\..\webap
      ps\test\config\test.properties
      17:12:57,370 INFO [STDOUT] PropertiesManager: getAttribute(test.db_databasename): property not found in C:\jboss\bin\..\web
      apps\test\config\test.properties
      17:12:57,370 INFO [STDOUT] PropertiesManager: getAttribute(test.db_username): property not found in C:\jboss\bin\..\webapps
      \test\config\test.properties
      17:12:57,370 INFO [STDOUT] PropertiesManager: getAttribute(test.db_password): property not found in C:\jboss\bin\..\webapps
      \eandp\config\test.properties
      17:12:57,495 INFO [STDOUT] PropertiesManager: getAttribute(test.eandpds_initial_pool_size): property not found in C:\jboss\
      bin\..\webapps\test\config\test.properties
      17:12:57,495 INFO [STDOUT] java.lang.NullPointerException
      17:12:57,495 INFO [STDOUT] at com.massconnections.test.utilities.TestDataSource.setUpPooledDataSource(TestDataSource.java:74)

      If anyone can offer some assistance, advice, suggestion or point in the right direction I would greatly appreciate it.

      Thanks,
      KP