0 Replies Latest reply on Jul 2, 2006 2:04 AM by ghyerh hyerh

    Tomcat NPE on jboss startup 4.03.SP1

    ghyerh hyerh Newbie

      Getting occasional NPE immediately after jboss
      startup, any idea what's causing this ?


      2006-04-03 08:56:02,687 INFO {main}
      [org.jboss.system.server.Server]
      (ServerImpl.java:475) JBoss (MX MicroKernel) [4.0.3SP1
      (build:
      CVSTag=JBoss_4_0_3_SP1 date=200510231751)] Started in
      7m:6s:516ms
      2006-04-03 08:56:02,734 WARN {http-8443-Processor4}
      [org.apache.commons.modeler.Registry]
      (Registry.java:724) No metadata found for
      org.apache.coyote.RequestInfo
      2006-04-03 08:56:02,734 WARN {http-8442-Processor4}
      [org.apache.commons.modeler.Registry]
      (Registry.java:724) No metadata found for
      org.apache.coyote.RequestInfo
      2006-04-03 08:56:02,765 ERROR {http-8443-Processor4}
      [org.apache.commons.modeler.Registry]
      (Registry.java:873) Error registering
      jboss.web:name=HttpRequest0,type=RequestProcessor,worker=http-8443
      java.lang.NullPointerException
      at
      org.apache.commons.modeler.Registry.registerComponent(Registry.java:862)
      at
      org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.init(Http11Protocol.java:709)
      at
      org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThread.getInitData(LeaderFollowerWorkerThread.java:48)
      at
      org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:673)
      at java.lang.Thread.run(Thread.java:534)