4 Replies Latest reply on Oct 2, 2006 9:52 AM by Niels v.d MOlen

    Problems running j2ee applications on jboss

    Niels v.d MOlen Newbie

      When i want to run one of my j2ee applications on jboss i will get this error:

      4:39:01,593 ERROR [MainDeployer] Could not create deployment: file:/F:/jboss-version440/server/all/deploy/Web1.war
      java.lang.NoClassDefFoundError: javax/servlet/Servlet
      at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
      at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:620)
      at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:124)
      at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:260)
      at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:56)
      at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:195)
      at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
      at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:299)
      at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:268)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:299)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:299)


      I got the required jar files in the web-inf/lib folder(I tested it on another pc and it worked) so i think its a windows/java issue

      Anybody got an idea how to solve this problem our where i should look to solve it?

      thanks,

      Niels