1 Reply Latest reply on Oct 29, 2006 10:28 AM by Melinda Savoy

    Error after installation of JBoss in Eclipse 3.2

    Melinda Savoy Newbie

      I just installed JBoss on my local machine but when trying to "run on server" a JSP page from within Eclipse 3.2 IDE I am getting the following error (ANY help or direction would be greatly appreciated, THANKS):

      HTTP Status 500 -

      type Exception report
      message
      description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.
      exception
      java.lang.NullPointerException
      org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader.findClass(RepositoryClassLoader.java:620)
      java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
      org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader.loadClassImpl(RepositoryClassLoader.java:464)
      org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader.loadClass(RepositoryClassLoader.java:405)
      java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
      java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(Unknown Source)
      org.acegisecurity.ui.ntlm.NtlmProcessingFilter.onPreAuthentication(NtlmProcessingFilter.java:344)
      org.acegisecurity.ui.AbstractProcessingFilter.doFilter(AbstractProcessingFilter.java:200)
      org.acegisecurity.util.FilterChainProxy$VirtualFilterChain.doFilter(FilterChainProxy.java:274)
      org.acegisecurity.ui.ExceptionTranslationFilter.doFilter(ExceptionTranslationFilter.java:110)
      org.acegisecurity.util.FilterChainProxy$VirtualFilterChain.doFilter(FilterChainProxy.java:274)
      org.acegisecurity.context.HttpSessionContextIntegrationFilter.doFilter(HttpSessionContextIntegrationFilter.java:191)

      org.acegisecurity.util.FilterChainProxy$VirtualFilterChain.doFilter(FilterChainProxy.java:274)
      org.acegisecurity.util.FilterChainProxy.doFilter(FilterChainProxy.java:148)
      org.acegisecurity.util.FilterToBeanProxy.doFilter(FilterToBeanProxy.java:90)
      org.jboss.web.tomcat.filters.ReplyHeaderFilter.doFilter(ReplyHeaderFilter.java:96)
      note The full stack trace of the root cause is available in the Apache Tomcat/5.5.20 logs.

        • 1. Re: Error after installation of JBoss in Eclipse 3.2
          Melinda Savoy Newbie

          Some additional info that I forgot to include in the original email:

          This is what we think may be going on but don't know how to fix it:

          The issue is that Eclipse will rebuild and redeploy the EAR to JBoss while at the same time opening up IE and trying to load the JSP. JBoss eventually will see the new EAR and it has to go through a process of unloading the current EAR from memory and then reloading the new EAR. The error you see is happening when JBoss unloads the current EAR from memory as far as I can tell.