2 Replies Latest reply on May 19, 2007 7:56 AM by Shyamji Gupta

    Getting error while deploying my application in Jboss, java.

    Shyamji Gupta Newbie

      Hi Friends,

      I have a problem while deploying the my application in jboss.
      I have install the Jboss server of version jboss-4.0.4.GA.

      While i am deploying my application with normal jsp and beans.. my application get deployed in jboss propely and i am getting response properly.

      But i have the 7000 servlets.. which when i going to defined in the my applicationss web.xml, its giving "java.lang.OutOfMemoryError" while server is starting.

      I found that these servlets, which got loaded at server startup.Since i have thousands of servlets due to which it gave me this error.

      Is there any way to load these servlets at request time instead of server startup.


      Waiting for yours Answers.

      regards
      Shyamji

        • 1. Re: Getting error while deploying my application in Jboss, j
          Peter Johnson Master

          A servlet is loaded on startup if you have the < load-on-startup /> tag defined for the servlet. Remove the < load-on-startup /> tag and it will be loaded when needed.

          But if you eventually load all 7000 servlets, you will still wind up with an out-of-memory exception. You need to increase the JVM hap size, you can do that in run.bat (Windows) or run.conf (Linux).

          • 2. Re: Getting error while deploying my application in Jboss, j
            Shyamji Gupta Newbie

             

            "PeterJ" wrote:
            A servlet is loaded on startup if you have the < load-on-startup /> tag defined for the servlet. Remove the < load-on-startup /> tag and it will be loaded when needed.

            But if you eventually load all 7000 servlets, you will still wind up with an out-of-memory exception. You need to increase the JVM hap size, you can do that in run.bat (Windows) or run.conf (Linux).


            Actullly, i dont have the Tag entry < load-on-startup /> along with my servlet defination in web.xml.

            Even i tried with option < load-on-startup >0< load-on-startup /> or some negative integer but still i am getting these error.

            I have Tomcat version of Jboss.. here its working fine..
            But when configure me application in Default version of Jboss 4.05 .. this problem get occurs.