3 Replies Latest reply on May 21, 2008 7:16 AM by silviya

    JBoss(Tomcat) ISAPI Redirector

    Jared Daly Newbie

      Hello,

      We are having a problem with an ISAPI redirector dll configured to redirect to JBoss.

      We get an IIS page error 404 when trying to access the tomcat URL.
      "2007-06-28 03:17:59 10.18.102.162 GET /quality_center/QCisapi_redirect.dll - 80 - 10.34.161.18 Mozilla/4.0 - 404 1785 291 0"

      The Redirector is configured on an IIS6.0 Web Site and directing to a separate server which has JBoss 4.0 installed.

      The funny thing is we currently have a working installation with the same configuration.

      Please see extracts from the redirector log files for a) the IIs server that works and b) the IIS server that doesnt work. -Extracts posted below-

      Can I bring your attention to the last line of the logs.
      The working installation says "HttpExtensionProc started" which tells me that the extension portion of the redirector has been invoked after a positive match on a URI-worker-map

      The Non working installation says "HttpFilterProc started" which tells me that it is trying to use the filter portion of the DLL after a positive URI-worker-map(almost like its going into a loop).

      Log file extract (A)
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_isapi_plugin.c (626)]: HttpFilterProc started
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_isapi_plugin.c (672)]: In HttpFilterProc Virtual Host redirection of /qualitycenter.hhw.pprod.edc/qcbin/
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_uri_worker_map.c (351)]: Into jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_uri_worker_map.c (368)]: Attempting to map URI '/qualitycenter.hhw.pprod.edc/qcbin/'
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_uri_worker_map.c (456)]: jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker, done without a match
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_isapi_plugin.c (678)]: In HttpFilterProc test Default redirection of /qcbin/
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_uri_worker_map.c (351)]: Into jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_uri_worker_map.c (368)]: Attempting to map URI '/qcbin/'
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_uri_worker_map.c (391)]: jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker, Found a context match loadbalancer -> /qcbin/
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_isapi_plugin.c (688)]: HttpFilterProc [/qcbin/] is a servlet url - should redirect to loadbalancer
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_isapi_plugin.c (737)]: HttpFilterProc check if [/qcbin/] is points to the web-inf directory
      [Mon Jun 25 11:56:08 2007] [jk_isapi_plugin.c (777)]: HttpExtensionProc started

      Log file extract (B)
      [Wed Jun 27 14:30:06 2007] [jk_isapi_plugin.c (626)]: HttpFilterProc started
      [Wed Jun 27 14:30:06 2007] [jk_isapi_plugin.c (672)]: In HttpFilterProc Virtual Host redirection of /qualitycenter.hhw.pprod.edc/qcbin/
      [Wed Jun 27 14:30:06 2007] [jk_uri_worker_map.c (351)]: Into jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker
      [Wed Jun 27 14:30:06 2007] [jk_uri_worker_map.c (368)]: Attempting to map URI '/qualitycenter.hhw.pprod.edc/qcbin/'
      [Wed Jun 27 14:30:06 2007] [jk_uri_worker_map.c (456)]: jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker, done without a match
      [Wed Jun 27 14:30:06 2007] [jk_isapi_plugin.c (678)]: In HttpFilterProc test Default redirection of /qcbin/
      [Wed Jun 27 14:30:06 2007] [jk_uri_worker_map.c (351)]: Into jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker
      [Wed Jun 27 14:30:06 2007] [jk_uri_worker_map.c (368)]: Attempting to map URI '/qcbin/'
      [Wed Jun 27 14:30:06 2007] [jk_uri_worker_map.c (391)]: jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker, Found a context match loadbalancer -> /qcbin/
      [Wed Jun 27 14:30:06 2007] [jk_isapi_plugin.c (688)]: HttpFilterProc [/qcbin/] is a servlet url - should redirect to loadbalancer
      [Wed Jun 27 14:30:06 2007] [jk_isapi_plugin.c (737)]: HttpFilterProc check if [/qcbin/] is points to the web-inf directory
      [Wed Jun 27 14:30:07 2007] [jk_isapi_plugin.c (626)]: HttpFilterProc started

      I have checked the web site config on each of the IIS servers and they are both identical......even down to the web service extensions.

      Thank you in advance and any more indepth information will be provided post haste.