2 Replies Latest reply on Jul 10, 2007 2:19 AM by Yongsheng Luo

    How can I deploy web_app on different port?

    Yongsheng Luo Newbie

      I want to deploy two web_app, one port is 8000, the other is 9000.
      I modified {jboss_home}\server\default\deploy\jbossweb-tomcat50.sar\server.xml, as follows:

























      But nothing happend except jboss listening on 9000 port, and no error_msg in log file.
      Who can help me?
      Thanks!!

        • 1. Send again
          Yongsheng Luo Newbie

          I want to deploy two web_app, one port is 8000, the other is 9000.
          I modified {jboss_home}\server\default\deploy\jbossweb-tomcat50.sar\server.xml, as follows:

          <Server>
           <Service name="jboss.web"
           className="org.jboss.web.tomcat.tc5.StandardService">
           <Connector port="8000" address="${jboss.bind.address}"
           maxThreads="150" minSpareThreads="25" maxSpareThreads="75"
           enableLookups="false" redirectPort="8443" acceptCount="100"
           connectionTimeout="20000" disableUploadTimeout="true"/>
           <Connector port="8009" address="${jboss.bind.address}"
           enableLookups="false" redirectPort="8443" debug="0"
           protocol="AJP/1.3"/>
           <Engine name="jboss.web" defaultHost="localhost">
           <Realm className="org.jboss.web.tomcat.security.JBossSecurityMgrRealm"
           certificatePrincipal="org.jboss.security.auth.certs.SubjectDNMapping"
           />
           <Logger className="org.jboss.web.tomcat.Log4jLogger"
           verbosityLevel="WARNING"
           category="org.jboss.web.localhost.Engine"/>
           <Host name="localhost"
           autoDeploy="false" deployOnStartup="false" deployXML="false">
           <DefaultContext cookies="true" crossContext="true" override="true"/>
           </Host>
           </Engine>
           </Service>
           Service name="CatalinaCopy"
           className="org.jboss.web.tomcat.tc5.StandardService">
           <Connector port="9000" address="${jboss.bind.address}"
           maxThreads="150" minSpareThreads="25" maxSpareThreads="75"
           enableLookups="false" redirectPort="8443" acceptCount="100"
           connectionTimeout="20000" disableUploadTimeout="true"/>
           <Connector port="9009" address="${jboss.bind.address}"
           enableLookups="false" redirectPort="8443" debug="0"
           protocol="AJP/1.3"/>
           <Engine name="CatalinaCopy" defaultHost="CatalinaHost">
           <Host name="CatalinaHost"
           autoDeploy="true" deployOnStartup="true" deployXML="false" docBase="F:\workspace\jboss">
           <DefaultContext cookies="true" crossContext="true" override="true"/>
           </Host>
           </Engine>
          
           </Service>
          
          </Server>


          But nothing happend except jboss listening on 9000 port, and no error_msg in log file.
          Who can help me?
          Thanks!!