5 Replies Latest reply on Apr 26, 2007 5:58 AM by Rawan Barakat

    Modal Panel not working due to JS error

    Paul Lorenz Newbie

      Using
      latest RichFaces snapshot
      recent ajax4jsf snapshot
      seam 1.2.1
      myfaces 1.1.4
      jboss 4.0.5
      facelets 1.1.11

      Have a modal panel defined as such

       <rich:modalPanel id="panel" width="200" height="200">
       Hello
       </rich:modalPanel>
      

      with the following below

       <script>
       var val= "obj: ";
       $H( RichFaces ).each( function ( pair ) {
       val += "key: " + pair.key + " value: " + pair.value + "\n";
       } );
       alert( val );
       </script>
      <h:outputLink value="#" onclick="RichFaces.showModalPanel('main:panel')">
      

      when the page loads it shows that the RichFaces object has only the navigatorType and getOperaVersion methods. So when I click the link, I get the error "RichFaces.showModalPanel is not a function".

      When I view the source for my page I see the following at the top

      <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd" >
      <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
       <head>
       <link rel='stylesheet' type='text/css' href='/eon/a4j.res/org/richfaces/renderkit/html/css/modalPanel.xcss/DATA/eAHrVcldAgAEIgHD.jsf' />
      <script type='text/javascript' src='/eon/a4j.res/org.ajax4jsf.framework.ajax.AjaxScript.jsf'></script>
      <script type='text/javascript' src='/eon/a4j.res/prototype.js.jsf'></script>
      <script type='text/javascript' src='/eon/a4j.res/org/richfaces/renderkit/html/scripts/utils.js.jsf'></script>
      <script type='text/javascript' src='/eon/a4j.res/org/richfaces/renderkit/html/scripts/modalPanel.js.jsf'></script>
      <script type='text/javascript' src='/eon/a4j.res/org/richfaces/renderkit/html/scripts/modalPanelBorders.js.jsf'></script>
      <script type='text/javascript' src='/eon/a4j.res/org/richfaces/renderkit/html/scripts/browser_info.js.jsf'></script>
      <meta http-equiv="expires" content="Mon, 1 Jan 1990 12:00:00 GMT" />
      


      so I know the js is being included. I can visit those links and see the javascript, but except for the browser_info.js.jsf, it looks like the richfaces js files aren't being executed. I have the same issue with firefox 2 under linux and IE 6 under windows xp.

      Any help would be greatly appreciated.