1 Reply Latest reply on Jun 20, 2008 1:05 AM by prem k

    Multiple Strut-Config.xml

    prem k Newbie

      Hi all,
      I have just upgradee to Jboss 4.0.2 from 4.2.1 GA and when i use two struts-config.xml in my web application i get a problem that my second struts-config.xml is not at all recognised by my application server the same code isworking fine in 4.0.2. i am using struts1.2 with web2.3 and my web.xml looks lie this

      <servlet-name>action</servlet-name>
      <servlet-class>
      org.apache.struts.action.ActionServlet
      </servlet-class>

      <init-param>
      <param-name>config</param-name>
      <param-value>/WEB-INF/struts-config.xml,/WEB-INF/struts-config- menu.xml</param-value>
      </init-param>
      <init-param>
      <param-name>debug</param-name>
      <param-value>3</param-value>
      </init-param>
      <init-param>
      <param-name>detail</param-name>
      <param-value>3</param-value>
      </init-param>

      <load-on-startup>0</load-on-startup>


      i also tried something like this stilll its not workig

      <servlet-name>action</servlet-name>
      <servlet-class>
      org.apache.struts.action.ActionServlet
      </servlet-class>

      <init-param>
      <param-name>config</param-name>
      <param-value>/WEB-INF/struts-config.xml</param-value>
      </init-param>
      <init-param>
      <param-name>config/menu</param-name>
      <param-value/WEB-INF/struts-config- menu.xml</param-value>
      </init-param>

      <init-param>
      <param-name>debug</param-name>
      <param-value>3</param-value>
      </init-param>
      <init-param>
      <param-name>detail</param-name>
      <param-value>3</param-value>
      </init-param>

      <load-on-startup>0</load-on-startup>

      any help would be appreciated.

      thanks,
      prem