8 Replies Latest reply on Sep 19, 2008 4:50 AM by Jaroslaw Karpinski

    Apache, mod_jk, jboss

    Jaroslaw Karpinski Newbie

      Hi
      I have a proble using apache with jboss. I configured my apache and jboss the same as in http://wiki.jboss.org/wiki/UsingMod_jk1.2WithJBoss.
      This is what i did:
      1. downloaded apache_2.2.9-win32-x86-openssl-0.9.8h-r2.msi from apache http://httpd.apache.org/download.cgi
      2. downloaded mod_jk from http://apache.forall.pl/tomcat/tomcat-connectors/jk/binaries/win32/jk-1.2.26/mod_jk-1.2.26-httpd-2.2.4.so
      3. downloaded jboss 4.0.2
      4. Installed everything: apache is in C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2, mod_jk renamed to mod_jk.so and copied to modules in apache dir.
      5. added this to httpd.conf

      # Include mod_jk configuration file
      Include conf/mod-jk.conf

      6. create mod-jk.conf with the same content as in http://wiki.jboss.org/wiki/UsingMod_jk1.2WithJBoss
      7. the same with workers.properties (in worker.node1.host and node2 i typed localhost ) and uriworkermap.properties
      8. configured the all server in jboss-4.0.2 by changing jbossweb-tomcat55.sar/server.xml and jbossweb-tomcat55.sar/META-INF/jboss-service.xml

      after restarting jboss and apache i can't connect to http://localhost/web-console I only get:
      File does not exist: C:/Program Files/Apache Software Foundation/Apache2.2/htdocs/web-console
      in error.log and
      127.0.0.1 - - [18/Sep/2008:14:25:02 +0200] "GET /web-console HTTP/1.1" 404 209
      in access.log

      when i add
      JkMount /jmx-console loadbalancer
      JkMount /jmx-console/* loadbalancer

      in mod_jk.log I get
      [info] mod_jk.c (2372): Could not find a worker for worker name=loadbalancer
      and
      "GET /jmx-console/ HTTP/1.1" 500 535
      in access.log
      the same errors I get when i type
      <VirtualHost localhost>
       ServerName localhost
      
       JkMount /jmx-console loadbalancer
       JkMount /jmx-console/* loadbalancer
      </VirtualHost>
      in mod-jk.conf

      appache is working because when I type localhost I get "it works!" site. mod_jk is is working too I think because in mod_jk.log i get
      [info] mod_jk.c (2825): mod_jk/1.2.26 initialized

      The same with jboss to which I can connect typing localhost:8080
      Oh and I run jboss passing --configure=all to use all server and i disabled winXp firewall so this isn't a problem.

      I will be gratefull for any help