1 Reply Latest reply on Dec 16, 2008 4:32 AM by Marc Ende

    har in ear on jb 4.2.3

    Marc Ende Newbie

      Hi there,

      I'm trying to deploy an ear which contains an har on a jboss 4.2.3. Everything runs fine, except the har, which is not deployed.

      In the har exists a hibernate-service.xml which is not read. Also changing this
      name to jboss-service.xml didn't change anything.

      My application.xml conatins:

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <!DOCTYPE application PUBLIC
       "-//Sun Microsystems, Inc.//DTD J2EE Application 1.3//EN"
       "http://java.sun.com/dtd/application_1_3.dtd">
      <application>
       <display-name>ear</display-name>
       <description>Root POM configuration for all projects.</description>
       <module>
       <ejb>beans.jar</ejb>
       </module>
      </application>
      


      The jboss-app.xml contains:
      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <!DOCTYPE jboss-app PUBLIC
       "-//JBoss//DTD J2EE Application 1.4//EN"
       "http://www.jboss.org/j2ee/dtd/jboss-app_4_0.dtd">
      <jboss-app>
       <unauthenticated-principal>guest</unauthenticated-principal>
       <module>
       <har>datasources.har</har>
       </module>
       <module>
       <service>services.sar</service>
       </module>
      </jboss-app>
      


      And the already mentioned hibernate-service.xml / jboss-service.xml in the META-INF/-folder of the har:
      <server>
       <mbean code="org.jboss.hibernate.jmx.Hibernate"
       name="jboss.har:service=HibernateXyz">
       <attribute name="DatasourceName">java:/xyzHi</attribute>
       <attribute name="Dialect">org.hibernate.dialect.Oracle9Dialect</attribute>
       <attribute name="SessionFactoryName">java:/hibernate/SessionFactoryXyz</attribute>
       <!--<attribute name="CacheProviderClass">org.hibernate.cache.HashtableCacheProvider</attribute>-->
       <attribute name="MaxFetchDepth">2</attribute>
       <!--<attribute name="ShowSqlEnabled">false</attribute>-->
       <!-- <attribute name="CacheProviderClass">org.hibernate.cache.TreeCacheProvider</attribute>-->
       <depends optional-attribute-name="DeployedTreeCacheObjectName">jboss.cache:service=XyzClusteringCache</depends>
       <attribute name="CacheProviderClass">org.jboss.hibernate.cache.DeployedTreeCacheProvider</attribute>
       </mbean>
      </server>
      


      The jboss-app.xml is read, the services are run on deployment but not the hibernate-archive.

      Are there any known issues that the HARDeployer doesn't work in a packaged ear on 4.2.3?

      Thanks for your help in advance

      m.