2 Replies Latest reply on Dec 29, 2008 7:21 AM by jaikiran pai

    JBoss startup extremely Slow Mac OS X 10.5.5...

    mburbidg Newbie

      JBoss Version: 4.2.3
      JRE Version: 1.5.0_16

      I downloaded and installed JBoss 4.2.3 on my Macintosh OS X 10.5.5. When I start JBoss it takes about 2 minutes to start. I have run JBoss on this Mac before without problems. This is a clean version of JBoss. I have installed no new components and have not changed any settings for the default configuration.

      I've tried other versions of JBoss (4.2.1, 5.0) and they all now exhibit this behavior on this Macintosh.

      While JBoss is starting up, it is using up almost 100% of the CPU so it is not like it is waiting for something.

      I turned on DEBUG logging and noticed that for every jar that it is deploying it prints out the following and then pauses for 5-10 seconds before more is output to the log.

      2008-12-28 13:38:39,235 DEBUG [org.jboss.deployment.JARDeployer] No xml files found
      2008-12-28 13:38:39,235 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] using deployer org.jboss.deployment.JARDeployer@31f16027
      2008-12-28 13:38:39,239 DEBUG [org.jboss.deployment.JARDeployer] looking for nested deployments in : file:/Users/mburbidg/ambsoft/checklist/jboss-4.2.3.GA/server/default/deploy/ejb3.deployer/jboss-ejb3.jar
      


      Does anyone have any ideas what may be causing JBoss to startup so slowly. I'm trying to do development on this machine, but it is unusable this way.

      Thanks,
      Michael-