1 Reply Latest reply on Sep 9, 2002 7:52 AM by Tung Dang

    Can't get farming/clustering to work?

    David Newbie

      I am running two machines on the same subnet [both dhcp] with identical jboss configs and cannot get them to recognize the other.

      I am running -c all; I made no changes to cluster-service.xml and added farm-service.xml:

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>





      jboss:service=DefaultPartition
      DefaultPartition
      ./farm
      jboss.deployment:type=DeploymentScanner,flavor=URL




      Startup messages:

      10.10.21.183
      ------------

      09:41:57,647 INFO [ClusterPartition] Starting
      09:41:57,647 INFO [ClusterPartition] Connecting to channel
      09:41:57,680 INFO [STDOUT]
      -------------------------------------------------------
      GMS: address is localhost:32804
      -------------------------------------------------------
      09:41:59,745 INFO [ClusterPartition] Starting channel
      09:41:59,746 INFO [DefaultPartition] Number of cluster members: 1
      09:41:59,750 INFO [DefaultPartition:ReplicantManager] mergemembers
      09:41:59,837 INFO [ClusterPartition] Started ClusterPartition: DefaultPartition
      09:41:59,837 INFO [ClusterPartition] Started


      10.10.21.168
      ------------
      10:40:18,984 INFO [ClusterPartition] Starting
      10:40:18,985 INFO [ClusterPartition] Connecting to channel
      10:40:19,186 INFO [STDOUT]
      -------------------------------------------------------
      GMS: address is localhost:1031
      -------------------------------------------------------
      10:40:21,253 INFO [ClusterPartition] Starting channel
      10:40:21,254 INFO [DefaultPartition] Number of cluster members: 1
      10:40:21,566 INFO [DefaultPartition:ReplicantManager] mergemembers
      10:40:22,059 INFO [ClusterPartition] Started ClusterPartition: DefaultPartition
      10:40:22,060 INFO [ClusterPartition] Started


      When I use javagroups mcastreceiver test on one of the machines, I can see chatter for both of the machines:
      xpsrjava.net.InetAddress-›W¯ŸãëÛIaddressIfamilyhostNametLjava/lang/String;xpät 228.1.2.3w±þxsq~sq~tlocalhost.localdomainw€$xsr"org.javagroups.protocols. [sender=10.10.21.183:45566]
      ¬ísrorg.javagroups.stack.IpAddress…Y“-ðýž
      xpsrjava.net.InetAddress-›W¯ŸãëÛIaddressIfamilyhostNametLjava/lang/String;xpät 228.1.2.3w±þxsq~sq~t localhostwxsr"org.javagroups.protocols.UdpHeaderÌ0ø [sender=10.10.21.168:45566]
      ¬ísrorg.javagroups.stack.IpAddress…Y“-ðýž
      xpsrjava.net.InetAddress-›W¯ŸãëÛIaddressIfamilyhostNametLjava/lang/String;xpät 228.1.2.3w±þxsq~sq~t localhostwxz]U¬ísr org.javagroups.blocks.MethodCall]Ì [sender=10.10.21.168:45566]
      ¬ísrorg.javagroups.stack.IpAddress…Y“-ðýž
      xpsrjava.net.InetAddress-›W¯ŸãëÛIaddressIfamilyhostNametLjava/lang/String;xpät 228.1.2.3w±þxsq~sq~t localhostwxsr"org.javagroups.protocols.UdpHeaderÌ0ø [sender=10.10.21.168:45566]


      But farming is only deploying to the server I place the ear on and neither server ever logs a message indicating that they recognize the other, from what I can tell.

      Any ideas?

      Thanks.