0 Replies Latest reply on Jun 1, 2004 9:07 AM by dpi

    Join a cluster

    dpi Newbie

      Hi,

      I have installed a cluster of 2 machines (linux debian woody, kernel 2.4.18) and jboss3.2.3 on each of them.
      I have no firewall and iptables is disabled
      I have tested the multicast with the java testing classes : org.jgroups.tests.McastReceiverTest and all is working

      I have followed instructions of the document "JBoss as clustering" to configure the jboss cluster.
      I keep the default cluster-service.xml file

      I start the first instance : the cluster is created
      I start the second instance and i see in the log that it doesn't join the cluster but create an another one with no alert message

      When I tape ifconfig I have :
      eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:40:05:E3:4A:72
      inet addr:192.168.0.73 Bcast:192.168.0.255 Mask:255.255.255.0
      UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
      RX packets:3799 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
      TX packets:2147 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
      collisions:33 txqueuelen:100
      RX bytes:3215077 (3.0 MiB) TX bytes:372678 (363.9 KiB)
      Interrupt:11 Base address:0xe800

      When i tape route :
      Kernel IP routing table
      Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface
      192.168.0.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 eth0
      224.0.0.0 * 240.0.0.0 U 0 0 0 eth0
      default 192.168.0.1 0.0.0.0 UG 0 0 0 eth0

      Any idea about this problem ?