3 Replies Latest reply on Aug 5, 2004 10:46 AM by Nandakumar Mounasamy

    JVM crash

    Nanda Newbie

      Hello!

      We have an Apache (2.0.49/mod_jk2) proxying requests to a bunch of jboss (3.2.1) instances on solaris 8. At times, one of the JVMs crashes. The same jboss crashes and crash does not seem to be related to load. We are on jre 1.3.1_10 b03 .

      Unexpected Signal : 11 occurred at PC=0xFAD183B4
      Function name=convert (compiled Java code)
      Library=(N/A)

      Current Java thread:

      Dynamic libraries:
      0x10000 /jboss/c2/jdk/bin/../bin/sparc/native_threads/java
      0xff350000 /usr/lib/libthread.so.1
      0xff390000 /usr/lib/libdl.so.1
      0xff200000 /usr/lib/libc.so.1
      0xff330000 /usr/platform/SUNW,Ultra-80/lib/libc_psr.so.1
      0xfe000000 /jboss/j2sdk1_3_1_10/jre/lib/sparc/server/libjvm.so
      0xff2e0000 /usr/lib/libCrun.so.1
      0xff1e0000 /usr/lib/libsocket.so.1
      0xff100000 /usr/lib/libnsl.so.1
      0xff0d0000 /usr/lib/libm.so.1
      0xff310000 /usr/lib/libw.so.1
      0xff0b0000 /usr/lib/libmp.so.2
      0xff080000 /jboss/j2sdk1_3_1_10/jre/lib/sparc/native_threads/libhpi.s
      oo
      0xff050000 /jboss/j2sdk1_3_1_10/jre/lib/sparc/libverify.so
      0xfe7c0000 /jboss/j2sdk1_3_1_10/jre/lib/sparc/libjava.so
      0xff020000 /jboss/j2sdk1_3_1_10/jre/lib/sparc/libzip.so
      0xfdd50000 /jboss/j2sdk1_3_1_10/jre/lib/sparc/libnet.so
      0xb57e0000 /usr/lib/nss_files.so.1
      0xb3e40000 /jboss/oracle/product/8.1.7/lib/libocijdbc8.so
      0xb1800000 /jboss/oracle/product/8.1.7/lib/libclntsh.so.8.0
      0xb3e20000 /jboss/oracle/product/8.1.7/lib/libwtc8.so
      0xb3d60000 /usr/lib/libsched.so.1
      0xb3d40000 /usr/lib/libgen.so.1
      0xb3d20000 /usr/lib/libaio.so.1
      0xb6160000 /jboss/j2sdk1_3_1_10/jre/lib/sparc/libioser12.so

      Local Time = Fri Jun 25 16:26:35 2004
      Elapsed Time = 239
      #
      # HotSpot Virtual Machine Error : 11
      # Error ID : 4F530E43505002BF 01
      # Please report this error at
      # http://java.sun.com/cgi-bin/bugreport.cgi
      #
      # Java VM: Java HotSpot(TM) Server VM (1.3.1_10-b03 mixed mode)


      Is there a fix/work around to this issue?

      Thanks