6 Replies Latest reply on Jan 3, 2003 7:31 AM by Sean Radford

    Please Help... Please Please checkIncompleteDeployments()

    Ron Jawanda Novice

      I have a .wsr file that I cannot figure out.
      I have axis 1.0 installed in a axis.war directory off the default/deploy directory (win 2k server)
      I get this error message when copying a wsr file into the directory.

      I hope someone can reply and tell me what to look for or try.
      I have posted many items here and helped others at times but lately I dont' get any replies at all.
      Maybe I am the only one doing this or maybe I am really screwed up and stupid.
      Please someone reply... Please.

      I am having real difficulties getting my service registered.


      Here is my descriptor.
      I have the classes in
      xxx.wsr
      ---META-INF
      -----web-services.xml
      ---ca
      -----husky
      -------sparepart
      ----------(all my classes)

      If there is anything I can do to get a reply I will.
      I will give my first born if necessary.

      Thanks
      Ron


      <!-- Example Web Service Descriptor -->

      <deployment
      xmlns="http://xml.apache.org/axis/wsdd/"
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/2000/10/XMLSchema-instance"
      xmlns:java="http://xml.apache.org/axis/wsdd/providers/java">





      <beanMapping qname="wroxaxisNS:SparePartBean"
      xmlns:wroxaxisNS="SparePartDetails"
      languageSpecificType="java:ca.husky.sparepart.SparePartBean"/>










      18:38:38,168 ERROR [URLDeploymentScanner] MBeanException: Exception in MBean ope
      ration 'checkIncompleteDeployments()'
      Cause: Incomplete Deployment listing:
      Packages waiting for a deployer:
      [org.jboss.deployment.DeploymentInfo@adbab538 { url=file:/C:/data/swi/jboss-3.0.
      0/server/default/tmp/deploy/server/default/deploy/jbaan.ear/77.jbaan.ear-content
      s/jbaan.wsr }
      deployer: null
      status: Starting
      state: START_SUBDEPLOYMENTS
      watch: file:/C:/data/swi/jboss-3.0.0/server/default/tmp/deploy/server/default/
      deploy/jbaan.ear/77.jbaan.ear-contents/jbaan.wsr
      lastDeployed: 1038353281637
      lastModified: 1038353281418
      mbeans:
      , org.jboss.deployment.DeploymentInfo@4eeaba14 { url=file:/C:/data/swi/jboss-3.0
      .0/server/default/deploy/axisxmlrpc.wsr }
      deployer: null
      status: null
      state: INIT_WAITING_DEPLOYER
      watch: file:/C:/data/swi/jboss-3.0.0/server/default/deploy/axisxmlrpc.wsr
      lastDeployed: 1038353918153
      lastModified: 1038353918137
      mbeans:
      ]Incompletely deployed packages:
      [org.jboss.deployment.DeploymentInfo@4eeaba14 { url=file:/C:/data/swi/jboss-3.0.
      0/server/default/deploy/axisxmlrpc.wsr }
      deployer: null
      status: null
      state: INIT_WAITING_DEPLOYER
      watch: file:/C:/data/swi/jboss-3.0.0/server/default/deploy/axisxmlrpc.wsr
      lastDeployed: 1038353918153
      lastModified: 1038353918137
      mbeans:
      ]MBeans waiting for classes:

        • 1. Re: Please Help... Please Please checkIncompleteDeployments(
          gernot Newbie

          Does it work with the all configuration and uses JBoss.net?
          I don't think that their is a deployer for wsr-file if you just use the axis.war. If you want to use it this way to have to deploy the service manually with the AxisServlet. Normally JBoss.net does this for you,...

          c.u.
          gernot

          • 2. Re: Please Help... Please Please checkIncompleteDeployments(
            Ron Jawanda Novice

            Thanks for the info. I have removed the axis.war directory and gone back to my original configuration.
            Now .wsr files deploy ok however I still have another problem.
            I want to use axis 1.0... maybe I can't.
            I added in the axis files into the deploy directory and everything works ok. I can call axis 1.0 services from DOS clients only.
            If I place a call to get data from an axis service from within a servlet then I get an error message saying that
            call.setOperationName(qname) does not exist. even though it does exist. I think it is getting confused by the old version.
            Anyone out there know how to do this?

            Possibly nobody has tried calling the service from within a servlet. Everything else works fine.
            Hmmm.
            THanks
            Ron

            • 3. Re: Please Help... Please Please checkIncompleteDeployments(
              gernot Newbie

              You have to wait fro Jboss 3.2 there is axis 1 included. At the moment this a beta2 release,....

              c.u.
              gernot

              • 4. Re: Please Help... Please Please checkIncompleteDeployments(
                Ron Jawanda Novice

                Thanks...
                I will wait with hope.
                Ron

                • 5. Re: Please Help... Please Please checkIncompleteDeployments(
                  Steve Lu Newbie

                  Can you tell us what's your original configuration? Thanks. I'm experiencing the same problem.

                  • 6. Re: checkIncompleteDeployments()
                    Sean Radford Novice

                    Yep, got the same problem.... Using JBoss 3.0.4/Jetty in 'all' configuration. Have built a simple .wsr with a simple META-INF/web-service.xml:

                    <deployment xmlns="http://xml.apache.org/axis/wsdd/"
                    xmlns:java="http://xml.apache.org/axis/wsdd/providers/java">








                    (The MyService class being nabbed from the axis examples)

                    And I get the following on JBoss startup:

                    12:45:05,650 INFO [MainDeployer] Starting deployment of package: file:/C:/java/jboss-3.0.4/server/all/deploy/ws-test.wsr/
                    12:45:05,670 INFO [MainDeployer] deployment waiting for deployer: file:/C:/java/jboss-3.0.4/server/all/deploy/ws-test.wsr/
                    12:45:05,670 INFO [MainDeployer] Deployment of package: file:/C:/java/jboss-3.0.4/server/all/deploy/ws-test.wsr/ is waiting for an
                    appropriate deployer.
                    12:45:05,710 ERROR [URLDeploymentScanner] MBeanException: Exception in MBean operation 'checkIncompleteDeployments()'
                    Cause: Incomplete Deployment listing:
                    Packages waiting for a deployer:
                    [org.jboss.deployment.DeploymentInfo@70d3483b { url=file:/C:/java/jboss-3.0.4/server/all/deploy/ws-test.wsr/ }
                    deployer: null
                    status: null
                    state: INIT_WAITING_DEPLOYER
                    watch: file:/C:/java/jboss-3.0.4/server/all/deploy/ws-test.wsr/
                    lastDeployed: 1041597905670
                    lastModified: 1041597364512
                    mbeans:
                    ]Incompletely deployed packages:
                    [org.jboss.deployment.DeploymentInfo@70d3483b { url=file:/C:/java/jboss-3.0.4/server/all/deploy/ws-test.wsr/ }
                    deployer: null
                    status: null
                    state: INIT_WAITING_DEPLOYER
                    watch: file:/C:/java/jboss-3.0.4/server/all/deploy/ws-test.wsr/
                    lastDeployed: 1041597905670
                    lastModified: 1041597364512
                    mbeans:
                    ]MBeans waiting for classes:

                    MBeans waiting for other MBeans:


                    12:45:05,981 INFO [URLDeploymentScanner] Started


                    Any ideas?

                    Regards,

                    Sean