2 Replies Latest reply on Jun 3, 2004 11:53 AM by bensorek

    SOAP Monitor

    Matthias Zint Newbie

      Hi there,

      I'm struggling a bit with getting the SOAP Monitor to work (JBoss.Net - AXIS).

      The applet starts up fine, but what do I have to configure to actually see the SOAP message that is being exchanged ?? Do I have to include anything in the web-service deployment descriptor to get that to work or do I have to configure something for that ??

      I'm accessing EJB's running in JBoss (localhost:8080) via a command line call through a .NET client.

      Thanks a lot
      matt

        • 1. Warnings from DefaultPartition within > 2 node cluster
          bensorek Newbie

          Clustering with JBoss 3.2.6 using HAJMS:

          running cluster with 2 nodes , 1 master, 1 nonmaster -> ok
          adding a 3rd node -> following warnings occur on the 2nd node:

          WARN [org.jboss.ha.framework.interfaces.HAPartition.DefaultPartition] javax.naming.NameNotFoundException:ConnectionFactory not bound


          it seems, that these warnings occur for HAJMS topics, queues and connectionFactories used on the 3rd (non master node).
          I could reproduce this behaviour on W2K as well as on Solaris.

          The deployed applications seemed to work properly.

          Is this behaviour correct? What is the explanation for these warnings?

          Thanks
          Stefan



          • 2. 3831047
            Vishal Sharma Expert

            Use 'ethereal' it's a better tool for these sorts of issues.

            Vishal.