1 Reply Latest reply on May 8, 2003 6:30 PM by Jon Barnett

    3.0.7 connector not working in 3.2.0

    hvaring Newbie

      Bear with me if this is something "everybody" knows -- I'm a newbie :-)

      I've successfully deployed a JCA connector in JBoss 3.0.7. When deploying the same connector in 3.2.0 I get the following output:

      -----------------------------

      10:11:42,823 ERROR [URLDeploymentScanner] MBeanException: Exception in MBean operation 'checkIncompleteDeploym
      ents()'
      Cause: Incomplete Deployment listing:
      Packages waiting for a deployer:

      Incompletely deployed packages:

      MBeans waiting for classes:

      MBeans waiting for other MBeans:
      [ObjectName: jboss.jca:service=NoTxCM,name=gconnect
      state: FAILED
      I Depend On: jboss.jca:service=RARDeployer
      jboss.jca:service=NoTxFS,name=gconnect

      Depends On Me: org.jboss.deployment.DeploymentException: Exception setting attribute javax.management.Attribu
      te: name=ManagedConnectionFactoryName value=jboss.jca:service=NoTxFS,name=gconnect on mbean jboss.jca:service=
      NoTxCM,name=gconnect; - nested throwable: (javax.management.AttributeNotFoundException: Writable attribute 'Ma
      nagedConnectionFactoryName' not found), ObjectName: jboss.jca:service=NoTxFS,name=gconnect
      state: FAILED
      I Depend On: jboss.jca:service=RARDeployment,name=Gcnx

      Depends On Me: jboss.jca:service=NoTxCM,name=gconnect
      org.jboss.deployment.DeploymentException: No Attribute found with name: JndiName]

      --------------------

      Something wrong in the service descriptor? 3.0 manuals aren't much help ...