4 Replies Latest reply on May 10, 2005 2:17 PM by Andre Fernando Salvati

    About start up JBoss and debug EJB in Eclipse, please help m

    ml jf Newbie

      Hi,
      My dev environment is Eclipse3.1M3 + lomboz_3.1.0.N20041219 + jboss-4.0.1,

      When I run JBoss by executing JBOSS_HOME/bin/run.bat, I can create and deploy EJB normally.
      But I always can't start up JBoss in Eclipse, I am getting the following error... :

      04:26:42,399 INFO [Server] Starting JBoss (MX MicroKernel)...
      04:26:42,439 INFO [Server] Release ID: JBoss [Zion] 4.0.1 (build: CVSTag=JBoss_4_0_1 date=200412230944)
      04:26:42,439 INFO [Server] Home Dir: C:\jboss-4.0.1
      04:26:42,439 INFO [Server] Home URL: file:/C:/jboss-4.0.1/
      04:26:42,439 INFO [Server] Library URL: file:/C:/jboss-4.0.1/lib/
      04:26:42,479 INFO [Server] Patch URL: null
      04:26:42,479 INFO [Server] Server Name: default
      04:26:42,479 INFO [Server] Server Home Dir: C:\jboss-4.0.1\server\default
      04:26:42,479 INFO [Server] Server Home URL: file:/C:/jboss-4.0.1/server/default/
      04:26:42,479 INFO [Server] Server Data Dir: C:\jboss-4.0.1\server\default\data
      04:26:42,479 INFO [Server] Server Temp Dir: C:\jboss-4.0.1\server\default\tmp
      04:26:42,479 INFO [Server] Server Config URL: file:/C:/jboss-4.0.1/server/default/conf/
      04:26:42,479 INFO [Server] Server Library URL: file:/C:/jboss-4.0.1/server/default/lib/
      04:26:42,479 INFO [Server] Root Deployment Filename: jboss-service.xml
      04:26:42,649 INFO [Server] Starting General Purpose Architecture (GPA)...
      04:26:50,680 INFO [ServerInfo] Java version: 1.5.0,Sun Microsystems Inc.
      04:26:50,680 INFO [ServerInfo] Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM 1.5.0-b64,Sun Microsystems Inc.
      04:26:50,680 INFO [ServerInfo] OS-System: Windows XP 5.1,x86
      04:26:55,347 INFO [Server] Core system initialized
      04:27:03,098 INFO [Log4jService$URLWatchTimerTask] Configuring from URL: resource:log4j.xml
      04:27:03,649 INFO [WebService] Using RMI server codebase: http://jfx702:8083/
      04:27:06,613 INFO [NamingService] Started jndi bootstrap jnpPort=1099, rmiPort=1098, backlog=50, bindAddress=/0.0.0.0, Client

      SocketFactory=null, Server SocketFactory=org.jboss.net.sockets.DefaultSocketFactory@ad093076
      04:27:06,904 ERROR [NamingService] Starting failed jboss:service=Naming
      java.lang.ClassCastException: javax.naming.CompoundName
      at org.jboss.naming.NamingService.startService(NamingService.java:235)
      at org.jboss.system.ServiceMBeanSupport.jbossInternalStart(ServiceMBeanSupport.java:272)
      at org.jboss.system.ServiceMBeanSupport.jbossInternalLifecycle(ServiceMBeanSupport.java:222)
      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
      at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
      ......

      How can I run JBoss in that case? How can I debug a EJB in Eclipse?

      please help me

      Many thanks