0 Replies Latest reply on Mar 3, 2005 3:04 PM by John Perkins

    Problem deploying OpenReports

    John Perkins Newbie

      Anyone have any luck deploying OpenReports in JBoss-4.0.0? I tried deploying the war file (which works), but when I tried to run the app I got the following:

      2005-03-03 13:01:03,551 INFO [STDOUT] net.sf.hibernate.HibernateException: /hibernate.cfg.xml not found
       at net.sf.hibernate.cfg.Configuration.getConfigurationInputStream(Configuration.java:849)
       at net.sf.hibernate.cfg.Configuration.configure(Configuration.java:873)
       at net.sf.hibernate.cfg.Configuration.configure(Configuration.java:860)
       at org.efs.openreports.providers.persistence.SessionFactoryProvider.<init>(SessionFactoryProvider.java:20)
       at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
       at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(NativeConstructorAccessorImpl.java:39)
       at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(DelegatingConstructorAccessorImpl.java:27)
       at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Constructor.java:494)
       at java.lang.Class.newInstance0(Class.java:350)
       at java.lang.Class.newInstance(Class.java:303)
       at com.opensymphony.xwork.ObjectFactory.buildBean(ObjectFactory.java:86)
      


      I tried re-packing the war inside an ear file and then moving the hibernate classes and xml over to the har format, but then I got the following during deployment:

      MappingException: persistent class [xxx] not found