3 Replies Latest reply on May 12, 2005 3:40 AM by Faustus Christo

    JBoss doesn't autodeploy

    Faustus Christo Newbie

      I have a war file that deploys on Tomcat and I want to know how to deploy it on JBoss. It doesn't deploy if I just copy it to a deploy directory. Is there anything else I need to set up? Thanks!

        • 1. Re: JBoss doesn't autodeploy
          Darran Lofthouse Master

          If you started JBoss using the run script with no arguments this means that you will be using the default configuration.

          In this case you need to put the war in {jboss.home}/server/default/deploy

          If you passed the arguments '-c all' to the run script this means that you have started the all configuration.

          In this case you need to put the war in {jboss.home}/server/all/deploy

          If you passed the arguments '-c minimal' to the run script this means that you have started the wrong configuration, you should use one of the two configurations above.

          Once you have the correct deploy folder something should be displayed on the console.

          • 2. Re: JBoss doesn't autodeploy
            Faustus Christo Newbie

            I used '-c all' and put the war in the correct folder but it doesn't autodeploy. Do I have to edit the war? As I've said, it deploys on Tomcat, so I don't understand why it doesn't deploy on JBoss.

            • 3. Re: JBoss doesn't autodeploy
              Faustus Christo Newbie

              I found out why it doesn't autodeploy. It seems I did have to edit the war by adding a jboss-web.xml. It's deploying already, but now I'm getting a "No suitable driver" error. I've already added the driver in -ds.xml and the jar that contains it in server\all\lib.