1 Reply Latest reply on Jul 27, 2005 2:30 PM by Chris Mc

    Bad configuration, no deployment info (help!)

    Chris Mc Newbie

      I am currently developing an EJB service. Since it's developing, it has tons of errors, and I need to deploy the bad JARs into JBoss so JBoss will tell me the errors. It used to do this correctly. It would look like this on the console:


      2005-07-11 18:18:09,957 WARN [org.jboss.ejb.EJBDeployer.verifier] EJB spec violation:
      Bean : OptimizationEJB
      Method : public abstract OptimizationRemote create(String)
      Section: 12.2.9
      Warning: Methods defined in an Entity beans home interface MUST include the java.rmi.RemoteException in their throws clause.

      2005-07-11 18:18:09,958 WARN [org.jboss.ejb.EJBDeployer.verifier] EJB spec violation:
      Bean : OptimizationEJB
      Method : public abstract OptimizationRemote findByPrimaryKey(String)
      Section: 12.2.9
      Warning: Methods defined in an Entity beans home interface MUST include the java.rmi.RemoteException in their throws clause.

      2005-07-11 18:18:09,958 WARN [org.jboss.ejb.EJBDeployer.verifier] EJB spec violation:
      Bean : OptimizationEJB
      Method : public abstract OptimizationRemote create(String)
      Section: 12.2.9
      Warning: The throws clause of a create(...) method must include the javax.ejb.CreateException.

      2005-07-11 18:18:09,959 WARN [org.jboss.ejb.EJBDeployer.verifier] EJB spec violation:
      Bean : OptimizationEJB
      Method : public abstract OptimizationRemote findByPrimaryKey(String)
      Section: 10.6.10
      Warning: The throws clause of a finder method must include the javax.ejb.FinderException.

      2005-07-11 18:18:09,962 ERROR [org.jboss.deployment.MainDeployer] could not create deployment: file:/usr/bin/jboss/server/default/deploy/trading.jar
      org.jboss.deployment.DeploymentException: Verification of Enterprise Beans failed, see above for error messages.
      at org.jboss.ejb.EJBDeployer.create(EJBDeployer.java:553)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.create(MainDeployer.java:918)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.deploy(MainDeployer.java:774)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.deploy(MainDeployer.java:738)
      at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor49.invoke(Unknown Source)
      at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
      at org.jboss.mx.interceptor.ReflectedDispatcher.invoke(ReflectedDispatcher.java:141)
      at org.jboss.mx.server.Invocation.dispatch(Invocation.java:80)
      at org.jboss.mx.interceptor.AbstractInterceptor.invoke(AbstractInterceptor.java:121)
      at org.jboss.mx.server.Invocation.invoke(Invocation.java:74)
      at org.jboss.mx.interceptor.ModelMBeanOperationInterceptor.invoke(ModelMBeanOperationInterceptor.java:127)
      at org.jboss.mx.server.Invocation.invoke(Invocation.java:74)
      at org.jboss.mx.server.AbstractMBeanInvoker.invoke(AbstractMBeanInvoker.java:249)
      at org.jboss.mx.server.MBeanServerImpl.invoke(MBeanServerImpl.java:644)
      at org.jboss.mx.util.MBeanProxyExt.invoke(MBeanProxyExt.java:177)
      at $Proxy8.deploy(Unknown Source)
      at org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner.deploy(URLDeploymentScanner.java:325)
      at org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner.scan(URLDeploymentScanner.java:483)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.doScan(AbstractDeploymentScanner.java:204)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.loop(AbstractDeploymentScanner.java:215)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.run(AbstractDeploymentScanner.java:194)


      This is what I need to make sure I'm doing things right.

      Two days ago, the whole computer was restarted, and now I do not get this output. When I deploy, the logs (not the console) get lines that look like



      2005-07-27 11:43:44,617 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] Starting deployment of package: file:/usr/bin/jboss/server/default/deploy/trading.jar
      2005-07-27 11:43:44,617 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] Starting deployment (init step) of package at: file:/usr/bin/jboss/server/default/deploy/trading.jar
      2005-07-27 11:43:44,618 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] Copying file:/usr/bin/jboss/server/default/deploy/trading.jar -> /usr/bin/jboss/server/default/tmp/deploy/tmp28995trading.jar
      2005-07-27 11:43:44,620 DEBUG [org.jboss.deployment.JARDeployer] No META-INF or WEB-INF resource found, assuming it if for us
      2005-07-27 11:43:44,620 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] using deployer org.jboss.deployment.JARDeployer@64ea66
      2005-07-27 11:43:44,620 DEBUG [org.jboss.deployment.JARDeployer] looking for nested deployments in : file:/usr/bin/jboss/server/default/deploy/trading.jar
      2005-07-27 11:43:44,621 DEBUG [org.jboss.deployment.DeploymentInfo] createLoaderRepository from config: LoaderRepositoryConfig(repositoryName: JMImplementation:name=Default,service=LoaderRepository, repositoryClassName: null, configParserClassName: null, repositoryConfig: null)
      2005-07-27 11:43:44,621 DEBUG [org.jboss.mx.loading.UnifiedClassLoader] New jmx UCL with url file:/usr/bin/jboss/server/default/tmp/deploy/tmp28995trading.jar
      2005-07-27 11:43:44,622 DEBUG [org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader] setRepository, repository=org.jboss.mx.loading.UnifiedLoaderRepository3@181edf4, cl=org.jboss.mx.loading.UnifiedClassLoader3@15da7d{ url=file:/usr/bin/jboss/server/default/tmp/deploy/tmp28995trading.jar ,addedOrder=0}
      2005-07-27 11:43:44,622 DEBUG [org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader] setRepository, repository=org.jboss.mx.loading.UnifiedLoaderRepository3@181edf4, cl=org.jboss.mx.loading.UnifiedClassLoader3@15da7d{ url=file:/usr/bin/jboss/server/default/tmp/deploy/tmp28995trading.jar ,addedOrder=0}
      2005-07-27 11:43:44,622 DEBUG [org.jboss.mx.loading.UnifiedLoaderRepository3] Adding org.jboss.mx.loading.UnifiedClassLoader3@15da7d{ url=file:/usr/bin/jboss/server/default/tmp/deploy/tmp28995trading.jar ,addedOrder=0}
      2005-07-27 11:43:44,623 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] found 0 subpackages of file:/usr/bin/jboss/server/default/deploy/trading.jar
      2005-07-27 11:43:44,624 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] Watching new file: file:/usr/bin/jboss/server/default/deploy/trading.jar
      2005-07-27 11:43:44,624 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] create step for deployment file:/usr/bin/jboss/server/default/deploy/trading.jar
      2005-07-27 11:43:44,625 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] Done with create step of deploying trading.jar
      2005-07-27 11:43:44,625 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] Begin deployment start file:/usr/bin/jboss/server/default/deploy/trading.jar
      2005-07-27 11:43:44,626 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] End deployment start on package: trading.jar
      2005-07-27 11:43:44,626 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] Deployed package: file:/usr/bin/jboss/server/default/deploy/trading.jar


      This is all I get, and nothing else. I have to force log4j to print it to the console to even know if JBoss sees the new file.

      JBoss should be printing errors. I know that my code has errors in it, because I'm doing a major refactor right now.

      I desperately need these error messages! Does anyone know what happened?

      Thanks for reading this far!
      Chris.