3 Replies Latest reply on Dec 7, 2005 12:46 AM by Vishak Shanmugam Pillai

    Starting JBoss in debug mode

    Eric Lewis Newbie

      I'm trying to start JBoss 4.0.3 on Win2K in debug mode. For this, I changed the run.bat as follows:

      ...
      
      rem Setup JBoss specific properties
      set JAVA_OPTS=%JAVA_OPTS% -Dprogram.name=%PROGNAME%
      set JBOSS_HOME=%DIRNAME%\..
      
      rem Sun JVM memory allocation pool parameters. Modify as appropriate.
      set JAVA_OPTS=%JAVA_OPTS% -Xms128m -Xmx512m
      
      rem JPDA options. Uncomment and modify as appropriate to enable remote debugging.
      set JAVA_OPTS=-Xdebug -Xrunjdwp:transport=dt_socket,address=8787,server=y,suspend=y %JAVA_OPTS%
      
      rem Setup the java endorsed dirs
      set JBOSS_ENDORSED_DIRS=%JBOSS_HOME%\lib\endorsed
      
      ...


      However, when I start it, it just hangs after displaying
      ===============================================================================
      .
       JBoss Bootstrap Environment
      .
       JBOSS_HOME: C:\jboss-4.0.3\bin\\..
      .
       JAVA: C:\j2sdk1.4.2_08\bin\java
      .
       JAVA_OPTS: -Xdebug -Xrunjdwp:transport=dt_socket,address=8787,server=y,suspend=y -Dprogram.name=run.bat -Xms128m -Xmx512m
      .
       CLASSPATH: C:\j2sdk1.4.2_08\lib\tools.jar;C:\jboss-4.0.3\bin\\run.jar
      .
      ===============================================================================
      .
      


      What am I doing wrong?

      Thanks for any help!

      Eric