1 Reply Latest reply on May 9, 2006 12:02 PM by marco ferraz

    Example not succeded!!

    marco ferraz Newbie

      HI there..

      I put this code on my page source for process definition...
      and deployed the process...(with success)
      But on the administration page i see the process but don´t appears a "start process link" so that i can start it...!!
      Can anyone see what is the problem??!!
      other question--->How and where can I define the variable "x" of the example???!!

      thanks a lot!
      marco ferraz



      <process-definition
      xmlns="http://jbpm.org/3/jpdl" name="ultima2">
      <start-state name="start">

      </start-state>



      <![CDATA[#{x == 2}]]>


      <![CDATA[#{x == 3}]]>











      <end-state name="end"/>
      </process-definition>

        • 1. Re: Example not succeded!!
          marco ferraz Newbie

          Here goes the code=)!


          < process-definition name="ultima2">
          < start-state name="start">
          < transition name="start" to="decide" />
          < /start-state>
          < decision name="decide">
          < transition name="default" to="n1"/>
          < transition name="2" to="n2">
          < condition><![CDATA[#{x == 2}]]>
          < /transition>
          < transition name="3" to="n3">
          < condition><![CDATA[#{x == 3}]]>
          < /transition>
          < /decision>
          < state name="n1">
          < transition name="finish" to="end"/>
          < /state>
          < state name="n2">
          < transition name="finish" to="end"/>
          < /state>
          < state name="n3">
          < transition name="finish" to="end"/>
          < /state>
          < end-state name="end"/>
          < /process-definition>