4 Replies Latest reply on Nov 29, 2006 2:44 AM by Vasan S T

    JBoss 5.0.0 beta 1 and web-console

    Michael Max Newbie

      The left side of the Web console does not populate content, just a dagger. What the reason is?

        • 1. Re: JBoss 5.0.0 beta 1 and web-console
          Michael Max Newbie

          OK, I localized the error as
          ------------------------------------------------------------
          http://MYHOST:8080/web-console/Invoker
          java.lang.NoClassDefFoundError
          at org.jboss.console.remote.AppletRemoteMBeanInvoker.invoke(AppletRemoteMBeanInvoker.java:64)
          at org.jboss.console.navtree.ConsoleTreeModel.loadTree(ConsoleTreeModel.java:118)
          at org.jboss.console.navtree.ConsoleTreeModel.(ConsoleTreeModel.java:73)
          at org.jboss.console.navtree.AdminTreeBrowser.(AdminTreeBrowser.java:77)
          at org.jboss.console.navtree.AppletBrowser.start(AppletBrowser.java:65)
          at sun.applet.AppletPanel.run(Unknown Source)
          at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
          ------------------------------------------------------------------------------------

          Unfortunately, this is not explained me the way how to rid off the issue.

          • 2. Re: JBoss 5.0.0 beta 1 and web-console
            VisolveGroup Novice

            Hello,

            Can u make sure that you have installed the Java plugin and enabled java in the browser? Because, when i checked the web console without enableing the Java, the left side was empty. When i rechecked the web console by enabling the java it works as expected. I think, the left side of the web console is built with applet.

            • 3. Re: JBoss 5.0.0 beta 1 and web-console
              Michael Max Newbie

              Thanks visolvejboss,

              That was the first issue, but fixing some of the JRE & CLASSPATH issues did not resolve a problem. Finally, I added in applet.jsp some required jars and get rid of this problem.

              • 4. Re: JBoss 5.0.0 beta 1 and web-console
                Vasan S T Newbie

                 

                "MichaelMuo" wrote:
                Thanks visolvejboss,

                That was the first issue, but fixing some of the JRE & CLASSPATH issues did not resolve a problem. Finally, I added in applet.jsp some required jars and get rid of this problem.


                Hi MichaelMuo,

                I'm using 4.0.5 GA version. I'm getting the same problem of Applet not showing up in the left pane. But, other non-Jboss Applets are working fine in my PC. You told something about Java Plug-in. From where can I get that and what version?

                Please help...