2 Replies Latest reply on Dec 15, 2008 11:08 AM by John Harrison

    can't get SOAP web services to work on jboss 5

    John Harrison Newbie

      A simple hello world type web service fails with the following obscure exception when the client runs.

      Caused by: com.sun.xml.bind.v2.runtime.IllegalAnnotationsException: 2 counts of IllegalAnnotationExceptions
      Two classes have the same XML type name "address". Use @XmlType.name and @XmlType.namespace to assign different names to them.
      this problem is related to the following location:
      at com.sun.xml.ws.developer.MemberSubmissionEndpointReference$Address
      at public com.sun.xml.ws.developer.MemberSubmissionEndpointReference$Address com.sun.xml.ws.developer.MemberSubmissionEndpointReference.addr
      at com.sun.xml.ws.developer.MemberSubmissionEndpointReference
      this problem is related to the following location:
      at javax.xml.ws.wsaddressing.W3CEndpointReference$Address
      at private javax.xml.ws.wsaddressing.W3CEndpointReference$Address javax.xml.ws.wsaddressing.W3CEndpointReference.address
      at javax.xml.ws.wsaddressing.W3CEndpointReference
      Two classes have the same XML type name "elements". Use @XmlType.name and @XmlType.namespace to assign different names to them.
      this problem is related to the following location:
      at com.sun.xml.ws.developer.MemberSubmissionEndpointReference$Elements
      at public com.sun.xml.ws.developer.MemberSubmissionEndpointReference$Elements com.sun.xml.ws.developer.MemberSubmissionEndpointReference.referenceProperties
      at com.sun.xml.ws.developer.MemberSubmissionEndpointReference
      this problem is related to the following location:
      at javax.xml.ws.wsaddressing.W3CEndpointReference$Elements
      at private javax.xml.ws.wsaddressing.W3CEndpointReference$Elements javax.xml.ws.wsaddressing.W3CEndpointReference.referenceParameters
      at javax.xml.ws.wsaddressing.W3CEndpointReference

      Note that the type names referenced in the exception "address" and "elements" are nothing to do with me.

      The client code has been generated using the wsconsume ant task. Everything worked fine under jboss 4.2.2.

      Any ideas? I'm rapidly getting fed up with jboss 5, nothing, but nothing seems to work.

      John