1 Reply Latest reply on Sep 17, 2002 11:47 PM by David Jencks

    does not connect to postgres

    sschnud Newbie

      I have tried to set up a Datasource to Postgres, to do this I have copied the example postgres-service.xml -file into
      /server/default/deploy/.

      After changing username, password and jndi lookup, jboss says following:

      20:33:40,005 INFO [MainDeployer] Starting deployment of package: file:/mnt/dosc/java/jboss-3.0.0_tomcat-4.0.3/server/default/deploy/postgres-service.xml
      20:33:40,303 WARN [ServiceController] jboss.jca:service=LocalTxDS,name=PostgresDS does not implement any Service methods
      20:33:40,305 INFO [JBossManagedConnectionPool] Creating
      20:33:40,305 INFO [JBossManagedConnectionPool] Created
      20:33:40,306 INFO [LocalTxConnectionManager] Creating
      20:33:40,315 INFO [LocalTxConnectionManager] Created
      20:33:40,317 INFO [JBossManagedConnectionPool] Starting
      20:33:40,317 INFO [JBossManagedConnectionPool] Started
      20:33:40,318 INFO [LocalTxConnectionManager] Starting
      20:33:40,691 INFO [jdbc/DataSource] Bound connection factory for resource adapter 'JBoss LocalTransaction JDBC Wrapper' to JNDI name 'java:/jdbc/DataSource'
      20:33:40,693 INFO [LocalTxConnectionManager] Started
      20:33:40,694 INFO [MainDeployer] Successfully completed deployment of package: file:/mnt/dosc/java/jboss-3.0.0_tomcat-4.0.3/server/default/deploy/postgres-service.xml


      -----------------------------

      when I start my application, this exception is thrown:

      Failed to find random VotedUser: Error executing select statement: java.sql.SQLException: Table not found: USERCORE in statement [SELECT count(*) FROM USERCORE WHERE ACTIVE=1 AND DEREGISTERED=FALSE and VOTEABLE=TRUE]; nested exception is: javax.ejb.EJBException: Error executing select statement: java.sql.SQLException: Table not found: USERCORE in statement [SELECT count(*) FROM USERCORE WHERE ACTIVE=1 AND DEREGISTERED=FALSE and VOTEABLE=TRUE]

      --------------------------------
      What seems to be strange is, that no connection to the database has been opened according to the db-logs, as well as jboss reports no problem when I set a wrong password to test if it is doing something.

      Does anyone know where the problem is ?

      Thanks for your help.