3 Replies Latest reply on Aug 24, 2004 3:02 PM by ryano

    Simple Question

    ryano Newbie

      I posted this question on August 19th and it seems like a simple question but no one replied. When I set EnableTransformer to true in the jboss/server/default/conf/jboss-service.xml config file and restart the server I get loads of stack traces. I'm using RC1. Should this feature work? Is this the right forum to post this question? Am I missing something obvious? Any info appreciated. Original post: http://jboss.org/index.html?module=bb&op=viewtopic&t=53253

        • 1. Re: Simple Question
          Bill Burke Master

          Sorry, I've been giving training for the last wek and a half....


          I did not test JBoss integration with JB4 RC1 yet as I have not released JBoss AOP Beta4(even though it comes bundled with JB4 RC1). You may have to revert AOP back to Beta3.

          If you can send me a simple test case, I can add it to our TODO list for JBOss AOP 1.0 release in September. Kabir Khan is starting September 1st and can take a look. Or I may have time before then. Sorry for the inconvinience.

          Bill

          • 2. Re: Simple Question
            ryano Newbie

             

            "Bill Burke" wrote:
            Sorry, I've been giving training for the last wek and a half....


            No problem, Thanks for replying.

            "Bill Burke" wrote:

            I did not test JBoss integration with JB4 RC1 yet as I have not released JBoss AOP Beta4(even though it comes bundled with JB4 RC1). You may have to revert AOP back to Beta3.


            OK, so I should simply replace the AOP jars in RC1 with the jars in AOP Beta 3 and restart my server. I can give that a whirl.


            "Bill Burke" wrote:

            If you can send me a simple test case, I can add it to our TODO list for JBOss AOP 1.0 release in September. Kabir Khan is starting September 1st and can take a look. Or I may have time before then. Sorry for the inconvinience.



            I believe you already have a simple test case in your CVS repository. There is a new injboss example that is part of the AOP tutorial and that was one of the apps I was trying to build and deploy. It builds fine but the deploy failed with the following error:

            deploy-ear-aop:
            [copy] Copying 1 file to C:\jboss-4.0.0RC1\server\default\deploy
            [echo] =============================================================
            [echo] Classes have not been aop'ed - run JBoss with enable transformations = true
            [echo] Deploying ear containing a lib.aop file containing the jboss-aop.xml file
            [echo] =============================================================


            Which I assumed was related to the many stack traces received when starting JBoss after setting enabletransformer to true in the boss/server/default/conf/jboss-service.xml .

            Thanks again for the info and I'll try replacing the AOP jars in RC1 with the ones from AOP beta 3.

            • 3. Re: Simple Question
              ryano Newbie

               

              "Bill Burke" wrote:
              You may have to revert AOP back to Beta3.
              Bill


              Quick Update: Based on the sentence above I assumed you wanted me to replace the jars in RC1 with the jars from AOP Beta 3. So I replaced the jars in server/all/lib and server/default/lib although I think I only needed to overwrite the ones in default. I still get the same stack traces when I start the server. I must be missing something :-).