1 Reply Latest reply on Apr 11, 2003 9:39 AM by Pete Beck

    Problems getting started

    Pete Beck Newbie

      Hi everyone,
      I've managed to get nukes out of CVS.

      I've successfully built it and deployed it according to the instructions.

      However, when I go to http://localhost:8080/nukes/index.html,
      I get a blank screen.

      When I look at the logs, I see two problems.
      I get this during deployment:

      14:40:53,874 INFO [MainDeployer] Deployed package: file:/home/pete/jnuke/workspace/jboss-3.2.0RC4/server/default/deploy/nukes.ear
      14:40:53,875 ERROR [URLDeploymentScanner] MBeanException: Exception in MBean operation 'checkIncompleteDeployments()'
      Cause: Incomplete Deployment listing:
      Packages waiting for a deployer:
      ...


      and then when I try to access index.html:

      14:42:01,672 ERROR [NukeServlet] Cannot invoke core module because of runtime exception
      java.lang.IllegalArgumentException: bundle parameter cannot be null
      at org.jboss.nukes.io.handlers.ResourceBundleAdapter.(ResourceBundleAdapter.java:27)
      at org.jboss.nukes.html.Page.process(Page.java:317)
      at org.jboss.nukes.core.modules.core.CoreModule.process(CoreModule.java:1229)
      at org.jboss.nukes.core.modules.core.CoreModule.processPage(CoreModule.java:1130)
      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
      ...

      I had a look at the code, and this looks like it has something to do with locale settings.

      I'm running jdk 1.4.1-b21 on a linux 2.4.19 kernel. My locale is set to en_GB.

      I running on JBoss3.2RC4

      Any ideas?

        • 1. Re: Problems getting started
          Pete Beck Newbie

          I answered my own question.

          The problem actually resided with the JBoss 3.2RC4 that I downloaded.

          It seems as though the WebService does something weird when binding its socket

          I solved the problem by explicity adding "localhost" to the bindaddress parameter of the web service mbean.