4 Replies Latest reply on Oct 27, 2003 12:09 PM by Viet

    Build problems

    nefilim Newbie

      Hi all,
      Usual story, new to Jboss and Nukes. I'm building the latest CVS snapshot, running the build/build.sh script, I get the following for all the modules:

      generate-classes:
      [mkdir] Created dir: /develop/nukes/faq/output/gen-src
      [execmodules] Generating Local interface for 'org.jboss.nukes.addons.modules.faq.ejb.FaqCategoryEJB'.
      [execmodules] Generating Local interface for 'org.jboss.nukes.addons.modules.faq.ejb.FaqEJB'.
      [execmodules] Generating Local Home interface for 'org.jboss.nukes.addons.modules.faq.ejb.FaqCategoryEJB'.
      [execmodules] Generating Local Home interface for 'org.jboss.nukes.addons.modules.faq.ejb.FaqEJB'.
      [execmodules] Generating Util class for 'org.jboss.nukes.addons.modules.faq.ejb.FaqCategoryEJB'.
      [execmodules] Generating Util class for 'org.jboss.nukes.addons.modules.faq.ejb.FaqEJB'.
      [execmodules] Generating EJB deployment descriptor (ejb-jar.xml).
      [execmodules] Generating jboss.xml.
      [execmodules] Generating jbosscmp-jdbc.xml.
      [execmodules] INFO: Some classes refer to other classes that were not found among the sources or on the classpath.
      [execmodules] (Perhaps the referred class doesn't exist? Hasn't been generated yet?)
      [execmodules] The referring classes do not import any fully qualified classes matching these classes.
      [execmodules] However, since no packages are imported, xjavadoc has assumed that the referred classes
      [execmodules] belong to the same package as the referring class. The classes are:
      [execmodules] /develop/nukes/faq/src/main/org/jboss/nukes/addons/modules/faq/ejb/FaqCategoryEJB.java --> FaqCategoryEJBLocal qualified to org.jboss.nukes.addons.modules.faq.ejb.FaqCategoryEJBLocal
      [execmodules] /develop/nukes/faq/src/main/org/jboss/nukes/addons/modules/faq/ejb/FaqEJB.java --> FaqCategoryEJBLocal qualified to org.jboss.nukes.addons.modules.faq.ejb.FaqCategoryEJBLocal

      When I manually go into a module directory and run 'ant build' it builds fine (bar the log4j warning). I'm using JDK 1.4.2b28 on a Redhat 9 box.

      Any ideas?

      Thanks!