1 Reply Latest reply on Feb 14, 2004 8:50 PM by javab0y

    Some issues...

    javab0y Newbie

      Hi there,

      I downloaded and installed JBoss 3.2.3 and downloaded the nukes source from CVS (and also tried from the snapshot). I built the source and followed the instructions for mysql. Everything built and deployed peachy.

      Then on launching the appserver I got the following on executing JBoss:


      RuntimeMBeanException: RuntimeException in MBean operation 'setGateway(java.lang.String)'
      Cause: java.lang.NullPointerException
      at org.jboss.mx.capability.ReflectedMBeanDispatcher.invoke(ReflectedMBeanDispatcher.java:299)
      at org.jboss.mx.interceptor.ObjectReferenceInterceptor.invoke(ObjectReferenceInterceptor.java:59)
      at org.jboss.mx.interceptor.MBeanAttributeInterceptor.invoke(MBeanAttributeInterceptor.java:43)
      at org.jboss.mx.interceptor.PersistenceInterceptor2.invoke(PersistenceInterceptor2.java:93)
      at org.jboss.nukes.mx.LifeCycleInterceptor.invoke(LifeCycleInterceptor.java:93)


      Although it seemed to work...I then attempted to edit the Main Menu, and got the following:


      2004-02-13 21:53:29,409 ERROR [org.jboss.nukes.component.Component.block] Cannot invoke operation
      org.jboss.nukes.utils.ConversionException: A property editor has not been found for type org.apache.xerces.dom.DeferredElementImpl
      at org.jboss.nukes.utils.Tools.fromObject(Tools.java:820) at org.jboss.nukes.core.modules.block.BlockModule.edit(BlockModule.java:276)
      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
      at org.jboss.nukes.module.ModuleSupport.render(ModuleSupport.java:255)


      I am using the Sun JDK 1.4.2_03-b02 on Solaris 9. Now...when I download the pre-built nukes.ear (RC1), the first error shown above goes away. However the second error continues.

      Any ideas?