3 Replies Latest reply on Mar 12, 2004 3:28 PM by Viet

    How to configure lostpassword module?

    Mike Newbie


      I can't seem to get the lostpassword module to work properly. Nukes claims it sent off the password and it does change the user's password, but no email arrives. I believe it is because I have not configured the smtp server. Does anyone know where that is done?

      Thanks,
      Mike

        • 1. Re: How to configure lostpassword module?
          Mike Newbie


          Once again the solution was pretty evident, jboss/server/default/deploy/mail-service.xml

          • 2. Re: How to configure lostpassword module?
            Mike Newbie


            Things still are not working correctly. I think the code might be broken. I've tracked the problem to org.jboss.nukes.core.modules.mail.MailModule to the method:

            public boolean deliver(int serialId, String from, String to, String subject, String body)

            It seems that the call MXRecord[] records = performMXLookup(to.substring(index + 1)); is not returning any smtp servers even though I have it specified in the mail-service.xml (turning on the debugging doesn't provide any info). If I hard code my smtp server in there, they everything works correctly.

            Any ideas?

            • 3. Re: How to configure lostpassword module?
              Viet Master

              this works with 2 different mechanism :

              mode == 0 : means the mail module will perform DNS lookup to send the mails, so in that case you need to setup the DNSServer property to a suitable DNSServer.

              mode == 1 : it uses an email account, in that case you need to setup the Gateway, SMTPUser and SMTPPassword to get it working,