2 Replies Latest reply on Apr 29, 2008 6:43 PM by Scott Stark

    deployer test failures

    Scott Stark Master

      I can't build the deployers trunk due to:

      [INFO] Surefire report directory: /Users/svn/JBossAS/projects/jboss-deployers/trunk/deployers-impl/target/surefire-reports
      
      Running org.jboss.test.deployers.scope.test.LoaderMetaDataRepositoryUnitTestCase
      Tests run: 2, Failures: 2, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.013 sec <<< FAILURE!
      Running org.jboss.test.deployers.scope.test.PopulateMetaDataRepositoryUnitTestCase
      Tests run: 2, Failures: 2, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.007 sec <<< FAILURE!
      
      
      Tests run: 154, Failures: 4, Errors: 0, Skipped: 0
      
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [ERROR] BUILD FAILURE
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [INFO] There are test failures.
      
      Please refer to /Users/svn/JBossAS/projects/jboss-deployers/trunk/deployers-impl/target/surefire-reports for the individual test results.
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [INFO] For more information, run Maven with the -e switch
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [INFO] Total time: 20 seconds
      [INFO] Finished at: Tue Apr 29 15:14:10 PDT 2008
      [INFO] Final Memory: 16M/41M
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [587][valkyrie: trunk]$
      



        • 1. Re: deployer test failures
          Ales Justin Master

          Hmmm, my changes shouldn't reflect that.
          And I did a remote build, and it went 100%.
          No idea what's the problem there.

          • 2. Re: deployer test failures
            Scott Stark Master

            I see the same error from within eclipse if I run the test. The test classpath is missing the gnu trove classes, and I see this referenced in no pom.xml.

            -------------------------------------------------------------------------------
            Tests run: 2, Failures: 2, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.014 sec <<< FAILURE!
            warning(junit.framework.TestSuite$1) Time elapsed: 0.003 sec <<< FAILURE!
            junit.framework.AssertionFailedError: Exception in constructor: testClassAnnotation (java.lang.NoClassDefFoundError: gnu/trove/TLongObjectHashMap
             at org.jboss.aop.AspectManager.<init>(AspectManager.java:116)
             at org.jboss.aop.AspectManager$1.run(AspectManager.java:281)
             at org.jboss.aop.AspectManager$1.run(AspectManager.java:269)
             at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
             at org.jboss.aop.AspectManager.initManager(AspectManager.java:267)
             at org.jboss.aop.AspectManager.instance(AspectManager.java:246)
             at org.jboss.aop.AspectManager.instance(AspectManager.java:235)
             at org.jboss.test.deployers.scope.support.TestComponentCreator.<init>(TestComponentCreator.java:51)