3 Replies Latest reply on Jul 28, 2005 4:55 AM by Roy Crosland

    "Failed to save configuration" Error

    Recai Girgin Newbie

      Hi,
      I have JBoss IDE 1.4.0 on Eclipse 3.0.2.

      I follow up the steps mentioned in the tutorial and try to create EJB XDoclet configuration. However ehen I press the Apply button, I come across with "Failed to save configuration" error.

      Please help.

        • 1. Re:
          Recai Girgin Newbie

           

          "recaigirgin" wrote:
          Hi,
          I have JBoss IDE 1.4.0 on Eclipse 3.0.2.

          I follow up the steps mentioned in the tutorial and try to create EJB XDoclet configuration. However ehen I press the Apply button, I come across with "Failed to save configuration" error.

          Please help.


          By the way, when I type java -version in command prompt

          java version "1.5.0_03"
          Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.5.0_03-b07)
          Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.5.0_03-b07, mixed mode, sharing)

          is printed. However, I selected j2sdk1.4.2_08 for Installed JRE on Eclipse.

          • 2. Re:
            Roy Crosland Newbie

            I've already reported this error, about 4 postings below this one, (name= "Royski") but with some Exception reporting too. Go to the earlier report to get a fuller description.

            • 3. Re:
              Roy Crosland Newbie

              A solution has been suggested for this by "DURANEK". Search the postings using"Royski" (case sensitive) to find it.