2 Replies Latest reply on Oct 14, 2005 6:45 AM by Matthieu Exbrayat

    XDoclet: Local interfaces not created

    Paolo Spadafora Newbie

      Hello,
      local home and interfaces are not getting created when a run Xdoclet,
      the xml looks like:
      ....

      <ejbdoclet ejbSpec="2.0" destDir="src">
       <fileset dir="src/it/mysoft/ejb" includes="**/*Bean.java"></fileset>
       <deploymentdescriptor destDir="src/META-INF"></deploymentdescriptor>
       <jboss Version="4.0" destDir="src/META-INF"></jboss>
       <homeinterface></homeinterface>
       <localhomeinterface></localhomeinterface>
       <remoteinterface></remoteinterface>
       <localinterface></localinterface>
       </ejbdoclet>

      ...

      what can be the problem?
      Remote and Home Interfaces are generated.
      thank you

        • 1. Re: XDoclet: Local interfaces not created
          Shany Carle Newbie

          I'm trying something...

          When my interfaces were not created the problem was in the header of my Bean. Error of typing etc.

          /**
          * Composant EJB contenant différents utilitaires.
          *
          * Tag pour XDoclet(JBoss)
          *
          * @ejb.bean name="ejb/Utilities"
          * type="Stateless"
          * jndi-name="ejb/UtilitiesRemote"
          *
          * @ejb.home
          * extends="javax.ejb.EJBHome"
          * local-extends="javax.ejb.EJBHome"
          *
          * @ejb.interface
          * extends="javax.ejb.EJBObject"
          * local-extends="javax.ejb.EJBObject"
           *
           **/


          • 2. Re: XDoclet: Local interfaces not created
            Matthieu Exbrayat Newbie

            It might also be a timestamp problem...

            If your workspace is mounted via nfs, for instance, and your 2 clocks are not synchronized, then xdoclet might refuse to generate the interfaces.

            check "verbose" on your ejbdoclet and see if you have some timestamp message when running xdoclet...

            By the way, I currently encounter this problem, and found no way to solve it until now, except through a clock synchronization...

            cheers